Δεν είναι δεδομένη η συνέχεια του 'Τούνελ'

17:31 10/10/2011 - Πηγή: TVNea
'Κάνω τις υπερβάσεις μου,αλλά αν νιώσω ότι με εκμεταλλεύονται βγάζω κόκκινη κάρτα'.
Για τις δυσκολίες που περνάει το Alter, τη συμμετοχή της στο «Just the 2 of us», αλλά και την οικονομική κρίση, μίλησε στο περιοδικό «TV Έθνος» της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», η Αγγελική Νικολούλη.

 Η εκπομπή της «Φως το τούνελ» ξεκίνησε και για φέτος, αλλά λόγω των δυσκολιών που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει το Alter,
διακόπηκε: «Το ταξίδι φαίνεται θα έχει πολλές στάσεις. Αν νιώσω κόπωση σαν ταξιδιώτης, θα κατέβω από το τρένο. Σε τέτοια ταξίδια επιλέγεις τα ταχύτερα μέσα για να φτάσεις στον προορισμό σου, αλλά ελέγχεις αν είναι ασφαλή» υποστήριξε. Για ποιο λόγο όμως μένει στο κανάλι, αφού είναι έτσι η κατάσταση; «Έναν χρόνο ταλαιπωρούμαστε όλοι από λάθη άλλων. Υπάρχει όμως μια πρόκληση: Να αναρριχηθεί ένα κανάλι από τον πάτο στην επιφάνεια γιατί το αξίζει. Με εξιτάρουν οι προκλήσεις και τις αποδέχομαι» δήλωσε και πρόσθεσε «Δένομαι συναισθηματικά με τον χώρο εργασίας μου και λειτουργώ ως υπεύθυνη επαγγελματίας. Είμαι όμως και απρόβλεπτη. Τις υπερβάσεις μου τις κάνω, αλλά αν αισθανθώ ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται, τότε βγάζω τη δική μου “κόκκινη κάρτα”».
Το περασμένο καλοκαίρι ακούστηκε πως αναζήτησε τηλεοπτική στέγη σε άλλα κανάλια. Ισχύει; «Δεν επιτρέπω στον
εαυτό μου και στους γύρω μου διαρροές για συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές επαγγελματικού ή προσωπικού χαρακτήρα. Ποτέ δεν έμαθε κανείς από εμένα ποιον συνάντησα και τι είπα. Τη βόλτα μου την έκανα, για να συναντήσω κάποιους φίλους και να δω μέσα από τα μάτια τους και την εμπειρία τους πώς εξελίσσεται πλέον ο χώρος».

Η ίδια δέχτηκε πρόταση  να πάρει μέρος στο «Just the 2 of us», αλλά τελικά αρνήθηκε να συμμετάσχει: «Κάθε χρόνο τα ίδια. Ότι είμαι ανατρεπτική οι φίλοι τηλεθεατές το γνωρίζουν. Αυτά που κάνουν τώρα όλοι, τα ξεκινήσαμε με τη Ρούλα Κορομηλά στο Mega 16 χρόνια πριν. Σου μιλάω για εποχές που κανείς δεν τολμούσε να τσαλακώσει την εικόνα που του επέβαλλαν να έχει προς τα έξω οι εργοδότες του. Τώρα προτιμάω να τραγουδάω και να χορεύω όταν μου κάνει κέφι και βρίσκομαι σε ευχάριστες παρέες».
 Οι αμοιβές κάποιων τηλεοπτικών προσώπων θεωρούνται προκλητικές εν μέσω κρίσης: «Το έλεγα κι εγώ κάποτε. Σήμερα δεν ισχύουν πλέον αυτά. Πρέπει να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τα κανάλια που όλα αυτά τα χρόνια μας είχαν στα πούπουλα» σχολίασε.


Keywords
Τυχαία Θέματα