«Δεν κλάψαμε κιόλας»

09:06 2/10/2011 - Πηγή: TVNea

Αμέσως μετά την πρεμιέρα του «Μες στην καλή χαρά» η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην κάμερα του Star.
Για τη φημολογούμενη κόντρα της με την Έλενα Παπαβασιλείου, ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει καν κόντρα. Ούτε με την Έλενα, όπως δεν υπήρξε ούτε με τη Σίσσυ τρία χρόνια». Για τα σχόλια που έκανε, μέσω της ραδιοφωνικής της εκπομπής (είχε πει πως η Έλενα Παπαβασιλείου βγαίνει καλοχτενισμένη στις φωτογραφίες των παπαράτσι),
τόνισε: «Κατάλαβα τι λες αλλά εγώ δεν εννοούσα την Έλενα και την Κατερίνα (σ.σ. στη φωτογραφία ήταν και η Κατερίνα Καινούριου). Είπα αναφερόμενη στην φωτογραφία που έδειχνε τα κορίτσια, τα οποία προφανώς πέτυχε ο φακός καλοφτιαγμένες, είπα “κοίτα να δεις πως γίνεται! Όλες οι γυναίκες που τις πετυχαίνει πάντα ένας παπαράτσι είναι πάντα καλοφτιαγμένες, μόνο εγώ η κακομοίρα όταν με πετυχαίνει κάποιος παπαράτσι είμαι σαν το μαύρο μου το χάλι”».
Όσο για την αποχώρηση της Σίσσυς Χρηστίδου και του Παύλου Σταματόπουλου από το πρωινό του Σαββατοκύριακου, η παρουσιάστρια του «Μες στην καλή χαρά» είπε: «Δεν κλάψαμε κιόλας αλλά θεώρησα ότι ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω. Δεν θα έπρεπε να αναφερθώ σε 2 ανθρώπους, στη Σίσσυ και τον Παύλο, με τους οποίους μοιράστηκα 3 χρόνια; Νομίζω θα 'πρέπε! 1ον δεν κλαίμε και 2ονπάντα ήμασταν μια χαρά στις σχέσεις μας, απλά εσείς δεν θέλατε να το δείτε, εμείς ήμασταν πάντα μια χαρά. Δεν βομβαρδίζουμε η μια την άλλη με μηνύματα, δεν σημαίνει πως κάθε εκπομπή που θα κάνω στο “Μες στην καλή χαρά” θα κάνω μνεία στη Σίσσυ και τον Παύλο» ενώ πρόσθεσε: «Κολλητές δεν είμαστε, πήγα μια φορά στο σπίτι της που ήταν και ο Παύλος εκεί, έχουμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα, αλλά ως εκεί».
Ακόμα, για το ατύχημα που είχε η Έλενα Παπαβασιλείου, χύνοντας μια κούπα καφέ κατά λάθος πάνω στη Ναταλία Γερμανού, σχολίασε με χιούμορ: «Είπε συγνώμη το κορίτσι, δεν θα το σκοτώσουμε».
Τέλος, για το ενδεχόμενο, αν τα νούμερα των τηλεθεάσεων είναι θετικά, η εκπομπή να μεταφερθεί στην καθημερινή ζώνη, η ίδια ανέφερε: «Αυτό είναι ένα σενάριο που θα το ζήλευε και ο Σπίλμπεργκ! Και απορώ πραγματικά ποιος το διέρρευσε» ενώ για τις αλλαγές που έκανε φέτος στο πρόγραμμά του ο Alpha, αρκέστηκε στο να δηλώσει: «Δεν θα 'θελα να μπούμε σε τέτοιες συζητήσεις».πηγή:yupi.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα