Διάσημοι που ξεκίνησαν από το τίποτα κι έγιναν πλούσιοι. Μέρος 3ο

12:51 12/11/2014 - Πηγή: TVNea

Μέρος 3ο και τελευταίο

Jay Z, Stephen King, Demi Moore, Justin Bieber, Oprah Winfrey

Jay Z

Για την οικογένεια του ράπερ Jay Z ακόμα και το ψωμί ήταν… πολυτέλεια. Πλέον έχει καταλήξει ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου με
περιουσία που αγγίζει τα 450 εκατομμύρια δολάρια.

Stephen King

Λέγεται ότι ο γνωστός συγγραφέας των βιβλίων τρόμου πέρασε τόσο δύσκολα παιδικά χρόνια τα οποία «ενεργοποίησαν» τη φαντασία του. Ο πατέρας του παράτησε την οικογένεια και άφησε τη μητέρα του, μόνη της, να τον μεγαλώσει μαζί με τον υιοθετημένο αδερφό του. Ο ίδιος έχει αναφέρει ότι ζούσαν με δανεικά από συγγενείς.

Demi Moore

Η Demi Moore ζούσε σε πάρκο με τροχόσπιτα με ένα πατέρα βουτηγμένο στις καταχρήσεις. Η ηθοποιός δεν άντεχε άλλο αυτήν την κατάσταση. Έτσι στα 16 της χρόνια, παράτησε το σχολείο και μετακόμισε στο Χόλιγουντ αναζητώντας μια νέα ζωή.

Justin Bieber

Ο Justin Bieber πριν γίνει διάσημος ζούσε σε ένα σπίτι μολυσμένο από ποντίκια και ένα άδειο ψυγείο. Κοιμόταν σε καναπέ ενώ όπως έχει πει ο ίδιος πολλές φορές μοιραζόταν με τη μητέρα του μοιράζονταν ένα πιάτο φαγητό γιατί τα χρήματά της δεν έφταναν για δεύτερο πιάτο.

Oprah Winfrey

Το φαινόμενο της αμερικανικής τηλεόρασης Oprah Winfrey, η βασίλισσα των media, πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια. Ήταν η κόρη μιας ανύπαντρης και έφηβης μητέρας, που έπρεπε να αντιμετωπίσει τη φτώχεια της, τη σεξουαλική παρενόχληση και την εφηβική εγκυμοσύνη της. Βιάζεται σε ηλικία 9 ετών από έναν αριθμό συγγενών της (θείος και ξάδερφος), αλλά και από φίλο της μητέρας της. Μετακομίζει στο Τενεσί και γίνεται δεκτή στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Τενεσί. Έτσι ξεκινά δειλά-δειλά την περιπέτειά της με το ραδιόφωνο και την τηλεόραση στο Νάσβιλ.
Σήμερα θεωρείται μία από τις πιο πλούσιες Αφρικοαμερικάνες και από τις πιο ισχυρές celebrities στον κόσμο, με περιουσία που αγγίζει τα 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

newsbeasthttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα