ΔΙΚΑΙΩΣΗ Τατιάνας: H Oρθούλα ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ τo "MΙΛΑ"! ΔΕΙΤΕ τα ΝΟΥΜΕΡΑ που έκανε η συγκλονιστική εξομολόγηση!

08:24 18/9/2013 - Πηγή: TVNea
Είχε ειπωθεί από χθες πώς τα νούμερα της πρεμιέρας, μόνοενδεικτικά δεν ήταν. Απέναντι έπαιζε η Εθνική, οπότε ήταν λογική η όποια πίεσηκαι τα αποτελέσματά της. Η Τατιάνα δεν μας είχε συνηθίσει σε τόσο χλιαρήυποδοχή πρεμιέρας της. Λογικό, λοιπόν, την στιγμή που όλος ο σταθμός ήτανικανοποιημένος με τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα, εκείνη να μην αισθάνεταιδικαιωμένη.

Χθες, όμως, και καθώς ο ανταγωνισμός μπήκε σε μια κανονικήροή, η εκπομπή «Μίλα» εκτοξεύθηκε φτάνοντας σε απίστευτα ποσοστά για τη ζώνη. Η έμπειρη παρουσιάστρια απέδειξε πώς διαθέτει άψογα αντανακλαστικά καιπλέον ατενίζει το τηλεοπτικό της μέλλον με αισιοδοξία. Κατάφερε νααποκαταστήσει τη «τηλεοπτική τάξη». Άλλωστε, σε μια ζώνη που το Star δενείχε να επιδείξει επιτυχία, φαίνεται πώςτα πράγματα αλλάζουν.
Το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να δει ΜΙΛΑ σε ποσοστό 19,1%. Μάλιστα, στην αναλυτική τηλεθέαση ανά τέταρτο η εκπομπή βρέθηκε αρκετές φορές πάνω από το 20%, φτάνοντας και στο 23,8%.

Όσον αφορά στο δυναμικό κοινό ηλικιών 15-44, ο μέσος όρος τηλεθέασης κινήθηκε ακόμα υψηλότερα, 20,2%. Το ΜΙΛΑ άγγιξε και το 24,9%!
Keywords
Τυχαία Θέματα