Δημιουργός της πρωτιάς στη Eurovision ο Ψαλτάκης - Τι ποσό καλείται να πληρώσει ο Δάντης; Πολλά τα μηδενικά..

11:30 13/9/2013 - Πηγή: TVNea
Ο συνθέτης ζητάει και τα δικαιώματα του τραγουδιού(από ringtones, downloads τραγουδιού κοκ)- Διαβάστε την απόφαση τουδικαστηρίου που είναι άμεσα εκτελεστή

Όπως σας γράψαμε και πριν από μερικές ώρες, ο Μάνος Ψαλτάκης κέρδισε το δικαστήριο εναντίον του Χρήστου Δάντη για το «My Number One», που βγήκε πρώτο στη Eurovision.

Σε συνομιλία που είχαμε με τον Μάνο Ψαλτάκη
μας ενημέρωσε για τα εξής:

«Με την 4729/2013 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, αναγνωρίστηκε η προσβολή των πνευματικών δικαιωμάτων του Μ.Ψαλτάκη στο έργο του, (υπόθεση που είχε χειριστεί η πληρεξούσια δικηγόρος του, Έλλη Γ. Ρούσσου) εκ μέρους του κυρίου Δάντη και αναγνώρισε ότι τα κουπλέ του τραγουδιού του «My number one » είναι έργο του Μάνου Ψαλτάκη. Επίσης επιδικάστηκε ποσό 20.000 ευρώ για ηθική βλάβη».

Η απόφαση αυτή είναι προσωρινά εκτελεστή και η δικηγόρος του, Έλλη Ρούσσου, θα προχωρήσει και για την επιδίκαση των περιουσιακών δικαιωμάτων (ringtones, downloads τραγουδιών κοκ ).

Με την πλευρά του Χρήστου Δάντη δεν κατέστη δυνατό να επικοινωνήσουμε, ωστόσο ο τραγουδιστής δήλωσε στο peoplegreece ότι θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά του.

Πηγή: tvshow / Βασίλης Γρηγορόπουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα