Δωροθέα Μερκούρη: Ντύθηκε Εϊμι Γουάινχαουζ

10:33 29/1/2012 - Πηγή: TVNea
Έκλεψε την παράσταση ως Εϊμι Γουάινχαουζ! Η Δωροθέα Μερκούρη συμμετείχε στην επίδειξη μόδας του Ζαν-Πολ Γκοτιέ, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Παρίσι, και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Η Ελληνίδα ηθοποιός με στιλ Εϊμι Γουάινχαουζ, από την οποία ήταν εμπνευσμένη η βραδιά, καταχειροκροτήθηκε από τους χιλιάδες προσκεκλημένους. Ο διάσημος Γάλλος σχεδιαστής και η Ελληνοϊταλίδα καλλονή συναντήθηκαν πρόσφατα σε gala στο Παρίσι και από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους ο Ζαν-Πολ Γκοτιέ εντυπωσιάστηκε τόσο με την προσωπικότητα της Δωροθέας όσο και με το ιδιαίτερο στιλ της,
και αυτός είναι ο λόγος που της πρότεινε να συμμετάσχει στη λαμπερή επίδειξή του. Η Δωροθέα περπάτησε στην πασαρέλα με ύφος μοιραίας γυναίκας, κρατώντας τσιγάρο στα χείλη και με τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά. Φορούσε μια γαλάζια φούστα με παγέτες, συνδυασμένη με κίτρινο πουκάμισο, και η ομοιότητά της με την τραγουδίστρια ήταν εκπληκτική.
Οσον αφορά το fashion show, το πρώτο μοντέλο της επίδειξης της νέας κολεξιόν του Ζαν-Πολ Γκοτιέ έκανε την έκπληξη! Με τα μαλλιά κατάμαυρο «λάχανο», με έντονο αϊλάινερ στα μάτια και με τη μαύρη, στενή φούστα κάτω από ένα άσπρο τοπ που άφηνε να φαίνεται ο στηθόδεσμος ήταν η ενσάρκωση της τραγουδίστριας της σόουλ που πέθανε τον περασμένο καλοκαίρι.
«Αυτό που αντιπροσωπεύει πάνω απ’ όλα είναι ότι
Διαβάστε περισσότερα>>http://tvnea.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα