Ε. Φουρέιρα στην Τατιάνα: “Αυτήν την περίοδο είμαι πολύ ήρεμη και χαρούμενη!”

13:01 28/4/2011 - Πηγή: TVNea
Στην εκπομπή της “Αξίζει να το ζεις!” και στην Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε σήμερα η Ελένη Φουρέιρα.Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία που ξεκινά με τον ΠάνοΚιάμο, στη συμμετοχή της στο “Just the 2 of us” και απάντησε στο ανείναι ερωτευμένη.
Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται σε μια πολύκαλή φάση της καριέρας της και έχει δει τις μετοχές της να
ανεβαίνουνκατακόρυφα. Ο περασμένος χειμώνας ήταν για την ίδια πολύ έντονος, καθώςσυμμετείχε στο “Just the 2 of us” με τον Παναγιώτη Πετράκη, τραγουδούσεμε την Νατάσα Θεωδορίδου, έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και τώραξεκίνησε τις εμφανίσεις της με τον Πάνο Κιάμο και τον Κώστα Μαρτάκη.“Πολύς κόσμος με γνώρισε μέσα από το“Just”. Οι πιο μεγάλες ηλικίες που δεν θα δούνε Mad και video clip μεέμαθαν μέσα από το παιχνίδι και γι' αυτό δεν το μετανιώνω στιγμή πουσυμμετείχα”, δήλωσε χαρακτηριστικά. Για τη συνεργασία της με τον ΠάνοΚιάμο στο Posidonio, η ίδια ανέφερε:“Τελευταία φορά συνεργάστηκα με τονΠάνο Κιάμο πριν από 1,5 χρόνο, μόλις διαλύθηκα από το συγκρότημα καιμου έχει μείνει έντονα”.
 Τέλος, στην ερώτηση αν είναιερωτευμένη αυτήν την περίοδο, η νεαρή τραγουδίστρια είπε: “Είμαι πολύήρεμη και χαρούμενη αυτήν την περίοδο”.tlife
Keywords
Τυχαία Θέματα