«Έχω να μαχαιρωθώ έτσι ψυχικά από τον χαμό της μητέρας μου»

16:15 17/10/2013 - Πηγή: TVNea
Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό», το πρωί της Πέμπτης, και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για την προσωπική του ζωή, ενώ συγκινητική ήταν η αναφορά στον χαμό του Μιχάλη Ασλάνη.

Για την προσωπική του ζωή, ο γνωστός performer είπε: «Φυσικά και μου λείπει η συντροφικότητα. Είμαι εδώ και έναν χρόνο περίπου μόνος μου. Περνάω καλά, όμως,. Εξάλλου,
είμαι Δίδυμος με Ταύρο και Σκορπιό, δηλαδή θέλω να ανεξαρτησία μου, δεν θέλω καταπίεση, δίνω τον εαυτό μου... Το έχω ξαναπεί, θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο που μαζί του θα είμαι καλύτερα από το να είμαι μόνος μου. Αν είναι να περνάω άσχημα, γιατί να είμαι με κάποιον; Θέλω να περνάμε ωραία!».

Όσο για τον χαμό του Μιχάλη Ασλάνη, ο Τάκης Ζαχαράτος είπε: «Η παράσταση αυτή, το “Diamonds Are Forever” είναι αφιερωμένη στον Μιχάλη Ασλάνη, σε έναν άνθρωπο, που συγκινούμαι πάντα όταν τον σκέφτομαι γιατί πραγματικά ήταν ένα διαμάντι για μένα και του οφείλω αυτό που είμαι», ενώ φανερά συγκινημένος συνέχισε: «Με βοήθησε πάρα πολύ στην αρχή της καριέρας μου [...] Δεν το πιστεύω ότι έχει φύγει. Δεν μπορώ προς το παρόν να τον μιμηθώ. Δεν θέλω να δεχτώ αυτό που έχει συμβεί. Αρνούμαι! Έχω να μαχαιρωθώ έτσι ψυχικά από τον χαμό της μητέρας μου».
Keywords
Τυχαία Θέματα