Έχουν τελειώσει οι νέοι με το δελτίο του Star?

17:56 4/11/2011 - Πηγή: TVNea
Μόνο η ΕΤ3 είχε χαμηλότερο εμπορικό.Δυσάρεστη έκπληξη για τους ανθρώπους του ενημερωτικού τομέα σήμερα το πρωί στο Star. Σύμφωνα με το επίσημο ραβασάκι της Nielsen το κεντρικό δελτίο ειδήσεων πέρασε στην πρό-τελευταια θέση με το ιδιαίτερα χαμηλό 7,9% στο 15-44. Εκτός από την πλούσια πολιτική επικαιρότητα που δεν χωράει –κατά όπως φαίνεται- το lifestyle
στοιχείο, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων είχε να ανταγωνιστεί και ένα δυνατό επεισόδιο του «Κάτι Ψήνεται» στον Alpha. Η διαφορά του ψυχαγωγικού δελτίου από την εκπομπή μαγειρικής εκτινάχθηκε στο 10%, γεγονός που φανερώνει πως πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς, αλλά ...είναι αναγκαίες συγκεκριμένες λύσεις.
Όπως δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις, οι νέοι δεν φαίνεται να στρέφονται στο Star για την ενημέρωση τους, αλλά απλά για την διασκέδαση και τα έξυπνα σατυρικά σποτάκια. Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση των υπευθύνων και κυρίως του κ. Σταμάτη Μαλέλη που παρελθοντικά δεν είχε ξαναδεί τόσο χαμηλά ποσοστά δελτίου σε όσα κανάλια και αν έχει συνεργαστεί.


Keywords
Τυχαία Θέματα