Είδηση της τελευταίας στιγμής: Στον ΑΝΤ1 ο Ολυμπιακός?

22:01 12/7/2011 - Πηγή: TVNea
ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
Ποιος είπε ότι δεν γίνονται μεταγραφές? Σύμφωνα με έγκυρο ρεπορτάζ του αθλητικογράφου Παύλου Κουστέρη, ο ΑΝΤ1 φλερτάρει έντονα με την διοίκηση του Ολυμπιακού για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στην επόμενη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο δημοσιογράφος, η διοίκηση του ΑΝΤ1
βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με την διοίκηση του Ολυμπιακού και με τους σπόνσορες της ομάδας. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν κανάλι και ΠΑΕ θα τα βρουν, καθώς τόσο η διοίκηση όσο και οι διαφημιστές υποστηρίζουν πως το προϊόν θα έχει καλύτερη εμπορική τύχη σε ένα ελεύθερο κανάλι, παρά σε μία συνδρομητική πλατφόρμα.
Η απόλυτη ανατροπή, εάν αναλογιστεί κανείς πως nova και ΟΤΕ (για την συνδρομητική υπηρεσία Conn-X TV) είχαν επιβεβαιώσει πως επιθυμούν να εντάξουν την ομάδα στο πρόγραμμα τους. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός μετά την λήξη της σύμβασης με την ΕΡΤ, έχει μείνει τηλεοπτικά άστεγος. Η ΕΡΤ κατέβαλε ετησίως 9 εκατομμύρια Ευρώ, πράγμα που μετά την απόφαση για μείωση των δαπανών στο δημόσιο, χαρακτηρίστηκε υπέρογκο.  
Σε περίπτωση που τελικά κλειδώσει το deal, ο ΑΝΤ1 θα παραχωρήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του EUROPA LEAGUE σε άλλο τηλεοπτικό κανάλι και θα κρατήσει τόσο τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, όσο και την εμπορική διαχείριση των πλανών για τον εαυτό του.
Keywords
Τυχαία Θέματα