Έκτακτο: Οι εργαζόμενοι έκοψαν την ροή του ALTER [UPD]

22:51 11/5/2011 - Πηγή: TVNea
ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΡΟΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Οι εργαζόμενοι του ALTER διέκοψαν πριν περίπου είκοσι λεπτά την ροή προγράμματος. Στο κανάλι έπαιζαν οι διαφημίσεις, όταν ξαφνικά η εικόνα εξαφανίστηκε και την θέση πήρε μία καρτέλα με το εξής κείμενο: «Οι εργαζόμενοι του Alter, δεν είναι είλωτες. Απαιτούν ΤΩΡΑ τα δεδουλευμένα τους. ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!». Με την κίνηση τους αυτοί, οι εργαζόμενοι δημοσιοποιούν
το πρόβλημα που επικρατεί στο κανάλι του Περιστερίου και την αγωνία που βιώνουν εδώ και αρκετούς μήνες σε πανεθνικό δίκτυο. Η κατάσταση τώρα ... Δείτε και ακούστε τι μεταδίδει το Alter αυτή την ώρα: κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη, κυρίως επειδή αναθερμαίνονται οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για οριστική διακοπή μετάδοσης του καναλιού και που διογκώνουν ακόμη περισσότερο την πλήρη απογοήτευση των εργαζομένων που επί μήνες παραμένουν απλήρωτοι.

Σύμφωνα με γνωστές ιστοσελίδες οι εργαζόμενοι έχουν κάνει κατάληψη στον χώρο ελέγχου ροής προγράμματος που βρίσκεται στο υπόγειο των εγκαταστάσεων και θα κρατήσουν την καρτέλα τουλάχιστον για τις επόμενες δύο ώρες. 
 
Keywords
Τυχαία Θέματα