Έλενα Ακρίτα: «Δεν περίμενα ότι θα ζήσουμε τέτοια εξαθλίωση»

17:56 7/10/2011 - Πηγή: TVNea
Σε μία εφ όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη η δημοσιογράφος - ευθυμογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα μίλησε ξεκάθαρα για όσα διαδραματίζονται στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και σε κοινωνικό πεδίο. Τόνισε πως αν και είναι πολιτικό όν και παρακολουθεί τις εξελίξεις σε πολιτικοοικονομικό επίπεδο με ενδιαφέρον, δεν περίμενε ποτέ, πως θα ζούσαμε τέτοια εξαθλίωση σε όλα τα επίπεδα. Το μυαλό της δεν είναι στις εκπομπές και στο περιεχόμενο της τηλεόρασης, αλλά στους εργαζόμενους. «Οι αμοιβές στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο είναι
αστείες», τόνισε. Για την αποχώρηση της από την τηλεόραση είπε: «Πριν το μνημόνιο, πριν την Μέρκελ, πριν όλα αυτά είχα που συμβαίνουν γύρω μας, είχα πει πως τα «Μυστικά της Εδέμ» θα είναι η τελευταία μου δουλειά και διευκρίνισε πως σταματά οριστικά τις τηλεοπτικές σειρές όχι για το οικονομικό της υπόθεσης, αλλά λόγω κούρασης. «Εγώ την κάνω με ελαφριά, τέλειωσα την δουλειά μου. Καλό κουράγιο σε όσους συνεχίζουν».
Θυμίζουμε πως η Έλενα Ακρίτα ανάμεσα στο πλούσιο βιογραφικό έχει γράψει το σενάριο των πετυχημένων σειρών: «Γόβα στιλέτο» (ΑΝΤ1), «Στρας» (ΑΝΤ1), «Στα φτερά του έρωτα» (ΕΤ1), «Κάτω απ' την Ακρόπολη» (Alpha) και για το Mega: «Με θέα στο πέλαγο», «Βέρα στο δεξί», «Αν υπήρχες θα σε χώριζα» και «Τα μυστικά της Εδέμ».

Keywords
Τυχαία Θέματα