Ελενα Παπαρίζου: Την έχασε η «Εβίτα», την κέρδισε η Eurovision - Μάθετε τα πάντα για τη συμμετοχή που θα προκαλέσει πανικό!

11:30 25/11/2013 - Πηγή: TVNea
Μπορεί οι παραγωγοί του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού να πρότειναν στην κυρία «Μy number One» τον ρόλο της Εβίτας Περόν, εκείνη ωστόσο φαίνεται να είχε άλλα σχέδια στο μυαλό της, με το μελωδικότερο από αυτά να βρίσκεται στη μακρινή ΣουηδίαΟταν πριν από μερικούς μήνες χτύπησε το τηλέφωνο της Ελενας Παπαρίζου, στην άλλη άκρη της γραμμής δεν βρισκόταν ούτε κάποιος μουσικός παραγωγός, ούτε κάποιος συνθέτης, αλλά ο διευθυντής του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, ο οποίος πρότεινε στην Ελληνίδα ποπ σταρ
να πρωταγωνιστήσει στο γνωστό μιούζικαλ «Εβίτα». Η Ελενα Παπαρίζου ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση, καθώς μια εμφάνισή της στο θέατρο ήταν κάτι που επιθυμούσε από πέρσι, όταν το όνομά της είχε ακουστεί για το έργο «Chicago». Λίγες ημέρες αργότερα, το ρεπερτόριο του έργου που έχει σημειώσει μοναδική επιτυχία στο εξωτερικό ήταν στα χέρια της, με την ίδια να αντιλαμβάνεται ότι για να ανταποκριθεί σε αυτό θα έπρεπε να αλλάξει τονικότητα: «Τα συγκεκριμένα τραγούδια δεν ταίριαζαν στη φωνή της, γι’ αυτό και εκείνη αρνήθηκε ευγενικά να αναλάβει τον ρόλο αυτό, αφήνοντάς τον τελικά στη Νατάσα Μποφίλιου», διατείνονται άνθρωποι από το περιβάλλον της. Παρόλο που και το υπόλοιπο καστ ήταν αξιόλογο, καθώς εμπεριείχε ονόματα όπως αυτό του Πάνου Μουζουράκη, η Ελενα Παπαρίζου δεν θέλησε να υποδυθεί την Εβίτα. Ετσι, η απόδοση του κομματιού «Don’t cry for me Argentina» δεν έμελλε να ταυτιστεί με το πρόσωπό της, κάτι για το οποίο η κυρία «Μy number One» δεν στεναχωρήθηκε καθόλου, αφού της είχε γίνει ήδη πρόταση από τη σουηδική τηλεόραση για να συμμετάσχει στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Είπε το «ναι» στη δεύτερη πατρίδα της
Πρόσφατο δημοσίευμα της σουηδικής εφημερίδας «Aftonbladet», έριξε «βόμβα» στους απανταχού θαυμαστές του θεσμού, καθώς αποκαλύπτει ότι έχει δρομολογήσει την επιστροφή της στον μουσικό διαγωνισμό. Επειτα από αλλεπάλληλες αρνήσεις αποφάσισε τελικά να είναι μία από τις υποψήφιες που πιθανότατα θα εκπροσωπήσουν τη Σουηδία στη φετινή Eurovision. Ετσι, η Ελληνίδα σταρ θα λάβει μέρος στο δημοφιλές «Melodifestivalen», όπου 40 υποψήφιοι θα διαγωνιστούν μεταξύ τους για το ποιος θα επιλεγεί στον τελικό: «Οι προτάσεις που είχε από την Ελλάδα ήταν πολλές. Ωστόσο η ίδια δεν ήθελε φέτος να τραγουδήσει σε κάποιο νυχτερινό κέντρο. Η ζωή της έχει αλλάξει και οι ανάγκες της είναι διαφορετικές. Δεν εγκαταλείπει την Ελλάδα, ίσα-ίσα που έχει έναν Δεκέμβριο γεμάτο δραστηριότητες. Εδώ άλλωστε είναι το σπίτι της και ο άνθρωπός της Ανδρέας Καψάλης», τονίζουν άνθρωποι από το περιβάλλον της. Η προκριματική φάση περιλαμβάνει τέσσερις ημιτελικούς που θα πραγματοποιηθούν επί τέσσερα συνεχόμενα Σάββατα. Το τελικό κομμάτι που θα εκπροσωπήσει τη σκανδιναβική χώρα στη Eurovision θα επιλεγεί στις 8 Μαρτίου.
Mαρία Λεμονιά
Πηγή: protothema
Keywords
Τυχαία Θέματα