Ελένη Μενεγάκη:Η διαρροή για τον πρώτο καλεσμένο…το βαρύ κλίμα στα καμαρίνια και οι εκπλήξεις!!!

15:34 29/9/2012 - Πηγή: TVNea
Ο καιρός πλησιάζει. Τα ρολόγια μετρούν αντίστροφά και η παρουσιάστρια του μεσημεριανού του Alpha ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της. Τα κοσμητικά επίθετα όπως «Μεγάλη επιστροφή» «Βασίλισσα» «Κορυφαία παρουσιάστρια» ανήκουν πια στο παρελθόν. Άλλωστε σε αυτές τις εποχές που ζούμε τα επίθετα μόνο κοσμητικά δεν είναι. Ειδικά για κάποια που προκαλεί με την στάση ζωής και τις επιλογές της επί σειρά ετών. Το παιχνίδι της προετοιμασίας καλά κρατεί με την Γελαλή-την αρχισυντάκτρια-
να έχει ήδη στα χέρια της το πλάνο των καλεσμένων των πρώτων δεκαπέντε ημερών-μένουν κάνα δυο προσθήκες-τον Γκουντάρα να τρέχει με τις έρευνες και τα νέα κορίτσια να πηγαίνουν απο δω κι απο εκεί ως τυφλά αναζητώντας το φως τους, που δεν είναι άλλος απο τον παραγωγό της εκπομπής Κεβόρκ ντε Σαρκισιάν. Τα λεφτά μπορεί να συνεχίζουν να είναι πολλά για την ίδια,…είναι ωστόσο ελάχιστα για την παραγωγή. Δεν είναι τυχαίο ότι το τρέιλερ της εκπομπής γυρίστηκε την ημέρα που έγινε η φωτογράφηση για τα περιοδικά στο Studio του Καλφαμανώλη. Να θυμίσω τα παλαιότερα τρεϊλερ; Με τις κομπανίες και τις παραγωγές ου κόστιζαν πολλά ευρώ; Δε χρειάζεται. Η επιλογή Μαρτάκη είναι «ασφαλής» καθώς τους ενδιαφέρει το νεανικό κοινό και ο όμορφος Κώστας-αλλά τίποτε περισσότερο- μπορεί να φέρει κοριτσάκια στην πρεμιέρα, ενώ μη ξαφνιαστείτε αν δείτε μέχρι και τον Ματέο στο τηλέφωνο να της εύχεται καλή αρχή. Μπορεί επίσης να την δείτε να παίζει με τα λουλούδια που θα τις στείλουν φίλοι αλλά και ένας συγκεκριμένα ή ν΄ακούσετε την Κορομηλά-δε το βλέπω διότι αδυναμία της είναι η Μελέτη-να μιλάει στο τηλέφωνο για τη νέα αρχή της Ελένης!!

Μέχρις εδώ όλα καλά. Η αλήθεια ωστόσο πονάει. Και πονάει διότι η φετινή χρονιά είναι η πιο κρίσιμη απο κάθε άλλη χρονιά για την Ελένη. Την Αλίκη Βουγιουκλάκη της ελληνικής τηλεόρασης. Και ξέρετε γιατί; Διότι το μέλλον της θα εξαρτηθεί πολύ απο τα νούμερα που θ΄αποσπάσει. Κι αυτή τη φορά δε θα μπει σε ένα στρωμένο απο το Κους Κούς περιβάλλον και θα περάσει ως σίφουνας απο την ζώνη. Ούτε θα βρει απέναντί της ένα παιδί με λιγοστή εμπειρία στην τηλεόραση και μηδαμινή στο Gossip όπως ήταν η Νικολέττα για να την ποδοπατήσει. Αυτή τη φορά η Μελέτη στέκεται για δεύτερη φορά στην καριέρα τους απέναντί της με την φαρέτρα της γεμάτη. Σας θυμίζω ότι την πρώτη φορά η Ελένη έβλεπε την πλάτη της Ελεονώρας. τι θα συμβεί αν κάτι τέτοιο γίνει φέτος; Η Ελένη θα υποχρεωθεί να μπει στις διαπραγματεύσεις με τον Κοντομηνά και ουχί με τον υπερεκτιμημένο Γερμανό manager με το κεφάλι χαμηλά και είναι πιθανόν το είδωλο της να συντριβεί. Και αν γίνει κάτι τέτοιο θα γίνει εξαιτίας των πολλών κακών επιλογών της παρουσιάστριας πέρα απο την τηλεόραση. Η εποχή που ο κόσμος συγχωρούσε το καθετί που έκανε έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Και ο μεγαλύτερος φόβος είναι η τάση αυτή να μην αποτυπωθεί και στα νούμερα…Διότι αν φύγουν κι αυτά θα μείνουν πίσω μόνο τα μηδενικά.

gossip-tv/nassos/http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα