Ελένη Ράντου: Όσα αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού

16:31 30/11/2013 - Πηγή: TVNea
Η Ελένη Ράντου ήταν η καλεσμένη του «Η Γερμανού Ξανάρχεται», το βράδυ της Παρασκευής. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για την απώλεια του πατέρα της, εξήγησε τον λόγο που δεν τόλμησε να κάνει δεύτερο παιδί, ενώ αναφέρθηκε και στις κρίσεις πανικού που αντιμετώπισε.
Σχετικά με τον θάνατο του πατέρα της, όταν εκείνη ήταν 25 ετών, η Ελένη Ράντου είπε: «Είχα μεγάλο οιδιπόδειο με τον πατέρα μου. Δεν πρόλαβε να δει πολλά πράγματα από μένα, δεν πρόλαβε να δει το παιδί. Ήταν ο μέντοράς μου. Ο πατέρας μου λάτρευε τα γράμματα.
Όταν τελείωνε ό,τι είχε να διαβάσει, ξεκινούσε από το "Α" την εγκυκλοπαίδεια [...] Ήταν ο φωτεινός μου παντογνώστης. Ήταν το google μου», ενώ συμπλήρωσε: «Τον αναζήτησα σε πολλές σχέσεις μου. Κομμάτια του βρήκα. Κληρονόμησα την αγάπη του για το διάβασμα. Ακόμα έχω τη βιβλιοθήκη του και το ότι αυτά τα βιβλία είναι δικά του παίζει ρόλο για μένα. Μέσα μου υποβάθμιζα το θέμα του ηθοποιού, ήθελα στα μάτια του να είμαι πολύ αρεστή».

Στη συνέχεια, η οικοδέσποινα της εκπομπής αναφέρθηκε στην κρίση πανικού που έπαθε πριν από πολλά χρόνια, περιγράφοντας την άσχημη εμπειρία της. «Την πρώτη φορά που έπαθα κρίση πανικού, νόμιζα ότι έπαθα έμφραγμα», είπε η παρουσιάστρια, ενώ συμπλήρωσε: «Μου κόπηκε η αναπνοή, πάγωσα και έφυγα από το στούντιο του Sfera, πήγα στο γραφείο του διευθυντή και ήπια από το μπουκάλι με το ουίσκι. Πήγα να λιποθυμήσω! Μετά κλείστηκα στην τουαλέτα και περίμενα να πεθάνω ήσυχα». Στο σημείο εκείνο, η Ελένη Ράντου περιέγραψε τη δική της εμπειρία με την κρίση πανικού που έπαθε επάνω στη σκηνή του θεάτρου, πριν λίγα χρόνια, και αμέσως μετά χρειάστηκε ιατρική βοήθεια, αφού την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Η Ελένη Ράντου δεν δίστασε, ακόμα, να μιλήσει με ειλικρίνεια για τη σχέση της με την 17χρονη κόρη της, Νικολέτα. Όταν, μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού της θύμισε μία παλαιότερη δήλωσή της ηθοποιού, που έιχε παραδεχτεί ότι "το παιδί μου με μεγάλωσε", η Ελένη Ράντου είπε: «Αυτό συμβαίνει πολύ συχνά σε αυτές τις γενιές και δεν είναι καλό να μεγαλώνουν τα παιδιά τους γονείς τους. Είναι ανώριμοι η δική μας η γενιά. Ίσως λόγω επαγγέλματος, επιχειρείς να έχεις μια φιλική σχέση με το παιδί, όπου το παιδί φτάνει να σου συμπαραστέκεται, αντί να του συμπαρασταθείς. Δεν το λέω ως εύσημο. Η Νικολέτα με κάνει να χαμογελάω και δεν ξέρω αν συνάντησα άλλον άνθρωπο που να με έχει στηρίξει περισσότερο από ό,τι στο παιδί».
Keywords
Τυχαία Θέματα