Ελεονώρα Μελέτη: Προκαλείς, στο λέω προκαλείς.. - ή αλλιώς - Το ένα λάθος μετά το άλλο..

11:45 29/9/2013 - Πηγή: TVNea
Πόσα μαζεμένα επικοινωνιακά λάθη μπορεί να κάνει μια παρουσιάστρια μέσα σε διάστημα λίγων ημερών; Αν πρόκειται για την Ελεονώρα Μελέτη, μάλλον πολλά. Nάσος Γουμενίδης και Darwin της τα επισήμαναν καλοπροαίρετα και χιουμοριστικά. Mπορεί να της βγει σε καλό, όπως σε κάποια άλλη συνάδελφό της. Ούτως ή άλλως, μέχρι σήμερα, διανύει μια ικανοποιητική τηλεοπτική σεζόν με καλά νούμερα τηλεθέασης και ενδιαφέροντα θέματα. Ίσως, για αυτό και δεν χρειάζονται αυτά.

Διαβάστε
εδώ:

"Και που να ξεκινήσει για τα καλά η σεζόν. Γιατί κορίτσι μου δεν αφήνεις τέτοια «καλά χαρτιά» σε δυο εβδομάδες από τώρα; Άλλωστε φέτος προβλέπεται μια δύσκολη τηλεοπτική χρονιά και το ξέρεις πολύ καλά.
Αυτό προφανέστατα το ξέρει και η ίδια και κάνει-σε λάθος timing ωστόσο-ότι περνάει από το χέρι της για να προκαλέσει.Σήμερα ανέβασε στο Instagram τη φωτογραφία που βλέπετε. Λογικά έφαγε πολύ και πρήστηκε το κορίτσι αλλά δεν το μαρτυρά ακόμα.Σου λέει θα συζητηθεί λίγο το ότι είμαι έγκυος, θα κινήσω λίγο το ενδιαφέρον, θα ανέβει και η τηλεθέαση γιατί όλοι θα θέλουν να μάθουν αν είμαι, δεν είμαι, ποιος είναι ο πατέρας αφού τίποτα σταθερό δεν έχω. Εκτός αν όντως το κορίτσι είναι εγκυούλα οπότε να της ευχηθώ από καρδιάς με έναν πόνο.Όσο για το ρολογάκι; Χρυσό Rolex…άλλο ένα αξεσουάρ της κρίσης…"
Πηγή: gossip-tv / nassos blog

Διαβάστε και εδώ:

Ελεονώρα Μελέτη βρισκόταν στο αυτοκίνητό της όταν ένας πλανόδιος στο φανάρι την πλησίασε για να της καθαρίσει το τζάμι.
Η παρουσιάστρια βρισκόταν στην Φιλοθέη και μόλις είχε πάει εκεί από την Σαρωνίδα από όπου και αγόρασε μερικά γλυκά. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό ΟΚ, η Ελεονώρα Μελέτη χαμογέλασε στον πλανόδιο και του έδωσε μερικά χρήματα. Έπειτα με καλοσύνη του προσέφερε και ένα σοκολατάκι από αυτά που είχε αγοράσει. Εκείνος όμως αρνήθηκε ευγενικά.

Είναι δυνατόν να βγαίνει ολόκληρο θέμα για την 'συμπόνοια' της Μελέτη? Μεγάλο φάουλ,ειδικά στις μέρες μας....Αντουανετισμός στη μικρή οθόνη..."

Πηγή: tvnea / Darwin
Keywords
Τυχαία Θέματα