Ένα πράσινο φως... στο "Τούνελ"!

17:15 31/5/2013 - Πηγή: TVNea
Μία από τις πιο επιτυχημένες κινήσεις και συνεργασίες της φετινής σεζόν ήταν η ένταξη της Αγγελικής Νικολούλη στο δυναμικό του Alpha! Η εκπομπή "Φως στο τούνελ" κατάφερε με τις υποθέσεις-μυστήριο και τις συγκλονιστικές εξελίξεις τους να συγκεντρώσει τα βλέμματα εκατομμυρίων τηλεθεατών τα βράδια της Παρασκευής, προσφέροντας στο κανάλι της Παλλήνης τηλεθεάσεις που συχνά ξεπερνούν και το 35-40%!

Το δικό της ραντεβού στον πρώτο όροφο των εγκαταστάσεων του Alpha (στα γραφεία διοίκησης) έκανε πρόσφατα η Αγγελική Νικολούλη, σύμφωνα με αποκλειστικό
ρεπορτάζ του TVNea. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος συζήτησε με τους ιθύνοντες του σταθμού για την φετινή πορεία της εκπομπής της, λαμβάνοντας τις θερμές επιδοκιμασίες των ανωτέρων της.

Η κίνηση-ματ να συμπεριλάβουν τη δημοσιογράφο στο δικό τους οπλοστάσιο θεωρείται μία από τις "νίκες" του Alpha, ο οποίος απολαμβάνει τώρα τους καρπούς αυτής της προσπάθειας. Σαφώς, συζητήθηκε και η δίχως δεύτερη σκέψη ανανέωση της συνεργασίας τους, με το "Φως στο τούνελ" να ρίχνει μεν αυλαία στα μέσα του Ιουνίου, αλλά να επανέρχεται δριμύτερο τον Οκτώβριο! Αξίζει να αναφερθεί πως το σημείο στο οποίο επέμεινε η Αγγελική Νικολούλη ήταν η διάρκεια της εκπομπής, ζήτημα που απασχόλησε πολύ το κανάλι στην αρχή της σεζόν. Η παρουσιάστρια φαίνεται να ζήτησε την αύξηση του τηλεοπτικού αέρα για το "Φως στο τούνελ", έτσι ώστε αυτό να ξεκινά στις 23:00 και να ολοκληρώνεται περίπου στις 02:30.
Keywords
Τυχαία Θέματα