Έπεισε ή δεν έπεισε το «The X-Factor» ?

17:01 23/9/2011 - Πηγή: TVNea
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΜΕΤΡΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣΔύο σόου αναζήτησης ταλέντων είναι ενεργά στην αμερικανική αγορά, το «American Idol» και το «The Voice». Οι δύο παραγωγές προσελκύουν υψηλές τηλεθεάσεις και αποτελούν χρυσορυχεία για τα δίκτυα FOX και NBC.
Την προηγούμενη Τετάρτη λοιπόν, η αμερικανική αγορά εμπλουτίστηκε με ένα τρίτο πρόγραμμα talentshow και τα νούμερα δείχνουν πως υπάρχει χώρος για άλλο ένα φορμάτ, αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.
Μιλάμε φυσικά για το «The X-Factor» που γιόρτασε
λαμπερή πρεμιέρα στην αμερικανική αγορά την προηγούμενη Τετάρτη. Συνολικά 11,7 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν την επαναφορά του Simon Cowell σε μουσική κριτική επιτροπή. Το ποσό είναι ψηλό, ωστόσο κρατήθηκε σε επίπεδα «The Voice» και βρέθηκε φυσικά αρκετά πιο κάτω από το «American Idol» που τσιμπάει με άνεση το 20άρι σε εκατομμύρια τηλεθεατές.
Το δίκτυο μπορεί να χαμογελάσει, καθώς με 12% στο εμπορικό 18-49 το πρόγραμμα κέρδισε την πρωτιά. Ωστόσο οι τηλεοπτικοί αναλυτές εκτιμούν πως το φορμάτ έχει μέλλον.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΑΗΝΤΕΪΖ ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 6. ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ RECAP ΤΟΥ X-FACTOR USA!
Keywords
Τυχαία Θέματα