Έπειτα από έναν χρόνο, έλαμψε ξανά το "Φως στο Τούνελ"!

17:24 3/11/2012 - Πηγή: TVNea
Μέσα σε μία... σκοτεινή τηλεοπτικά ημέρα - για να μην πω περίοδο και το γενικεύσω! - το "Φως" έλαμψε και πάλι στα τηλεοπτικά μας... τούνελ! Χθες βράδυ, μέσω της συχνότητας του Alpha (πλέον) έκανε πανηγυρικά πρεμιέρα για 17η χρονιά η εκπομπή "Φως στο τούνελ" με την Αγγελική Νικολούλη.

Ντυμένη κομψά και στα κόκκινα, η γνωστή δημοσιογράφος μας καλησπέρισε και μας καλωσόρισε ξανά στο πλατώ του "Τούνελ" και, αφού μας παρουσίασε την φετινή ομάδα της εκπομπής της, μας έβαλε για ακόμη μία φορά στο γαϊτανάκι των μυστηριωδών εξαφανίσεων. Υποθέσεις
που προβληματίζουν, υποθέσεις που συγκλονίζουν και δημιουργούν δεκάδες ερωτηματικά ήρθαν και πάλι στο φως. Η βραδιά κύλησε γρήγορα, η αγωνία χτύπησε κόκκινο, ο χρόνος δεν έφτασε σε καμία περίπτωση, ωστόσο χαρήκαμε βλέποντας την επιστροφή της Αγγελικής στο "γυαλί", καθώς η εκπομπή της επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο και γεμίζει... ζωή στα ανιαρά - έως πρότινος - βράδια Παρασκευής του Alpha.

Και όσοι αναρωτιέστε τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε η πρεμιέρα του "Τούνελ", ανεπίσημα στοιχεία μιλούν για μέσο όρο τηλεθέασης 33,1%, ενώ ξεκίνησε από ένα χαμηλό 16-17% έφτασε σε τέταρτο να αγγίξει - λένε οι πληροφορίες - και το 45%! Όπως και να ΄χει, καλή πορεία και στον φετινό αγώνα της Αγγελικής Νικολούλη, ο οποίος μέσα από τη συχνότητα του Alpha φαντάζει πιο σίγουρος!

http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα