Επιστρέφει η σειρά «Friends»

16:31 19/9/2011 - Πηγή: TVNea
Μπορεί η Courteney Cox να έχει ξεκαθαρίσει πως τεχνικά δεν είναι εφικτό να επιστρέψουν τα «Φιλαράκια» στον κινηματογράφο, δεν φαίνεται να ισχύει όμως για την τηλεόραση.
Η γνωστή ηθοποιός που γνωρίζει μεγάλη εμπορική επιτυχία με την σειρά «Cougar Town» είχε πει στην Oprah Winfrey πριν ένα περίπου χρόνο πως «Τα Φιλαράκια» γυρίστηκαν εξ ολοκλήρου σε τρία με τέσσερα διαμερίσματα, επομένως δεν μπορεί να υπάρξει κινηματογραφική συνέχεια, μία και κανείς δεν θα πλήρωνε
να δει έξι ανθρώπους επί δύο ώρες κλεισμένους σε τρία ή τέσσερα σκηνικά. Ωστόσο όπως διαρρέεται, μία τηλεοπτική συνέχεια ήδη ετοιμάζεται. Σύμφωνα με τον κουτσομπόλη Perez Hilton τόσο η Cox, όσο και η εταιρία παραγωγής της βρίσκονται σε συζητήσεις με το δίκτυο ABC προκειμένου να γυριστεί πιλότος με τίτλο «10 Years». Η σειρά θα εξιστορεί την ζωή έξι φίλων (σας θυμίζει κάτι?) και θα επικεντρωθεί στις αλλαγές και στις μεταβολές των σχέσεων μιας παρέας μέσα σε μια δεκαετία.
Η Cox θα έχει ενεργό ρόλο πίσω από τις κάμερες, ενώ για το σενάριο έχει γίνει κρούση στο συγγραφικό δίδυμο David Crane και Marta Kauffman, οι οποίοι μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία των «Friends» αποσύρθηκαν από τα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά πράγματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα