Ετοιμη για "Πολύ μπλα μπλα"

11:00 4/9/2011 - Πηγή: TVNea

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γύρισε ανανεωμένη από το ταξίδι του μέλιτος και εδώ και μέρες προετοιμάζεται πυρετωδώς για την εκπομπή της. Τη Δευτέρα κάνει πρεμιέρα το νέο πρόγραμμα του Alter και ανάμεσα στις εκπομπές που θα κάνουν ποδαρικό για τη νέα σεζόν είναι και το «Πολύ μπλα μπλα».Η συνταγή του «Πολύ μπλα μπλα» στη βάση της θα είναι η ίδια. Ούτως ή άλλως και πέρσι ποντάραμε πολύ στη θεματολογία, χωρίς όμως να έχει συγκεκριμένη ταυτότητα, δηλώνει η παρουσιάστρια
στην «Espresso» λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της. «Είχαμε και ενημέρωση, και lifestyle, και αποκλειστικές συνεντεύξεις που συζητήθηκαν αρκετά, και θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας. Ζούμε σε μια εποχή που ο κόσμος είναι βουτηγμένος στην ανασφάλεια, οπότε και εμείς θα προσπαθήσουμε να μην είμαστε σε έναν... ροζ κόσμο όπου όλα φαίνονται υπέροχα». Οσο για την ομάδα που θα πλαισιώνει τη Σταματίνα, εκτός από το παλιό δυναμικό, υπάρχουν και... νέες αφίξεις.Η Σταματίνα έπειτα από πολλές ώρες meeting που έχει περάσει με την ομάδα της δεν μπορεί παρά μόνο καλά λόγια να πει για την ομάδα: «Πίσω από τις κάμερες η ομάδα παραμένει η ίδια, αλλά μπροστά η παρέα έχει ανανεωθεί. Ο Στάθης Παπούλιας, αν και είναι ένας πολύ καλός φίλος, δεν είναι πλέον συνεργάτης της εκπομπής. Στη θέση του ήρθε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Δεν είναι όμως το μόνο νέο μέλος στην παρέα μας αφού και στη θέση της Ελένης Φωτοπούλου που αναλαμβάνει τη θέση της παρουσιάστριας στο “TV Weekend” έρχεται η Ολγα Λαφαζάνη. Με την είσοδό της έρχεται να μας γλυκάνει. Με την Ολγα είμαστε φίλες και εκτός δουλειάς και είμαι σίγουρη πως θα δώσει μια διαφορετική νότα στην παρέα μας. Τέλος, όπως λένε και οι Βρετανοί, “last but not list” η Αλεξάνδρα Τσόλκα που συνεχίζει να είναι στις επάλξεις. Ο,τι και να πω είναι λίγο, νομίζω ότι με την παρουσία της ανεβάζει το επίπεδο της εκπομπής, αλλά και οι Νίκος Παρτσόλης και Βασίλης Τσατσάνης είναι αναντικατάστατα μέλη της ομάδας και πολύ καλοί δημοσιογράφοι».
Οι συντελεστές λίγο πριν από την πρεμιέρα κοιτούν τις τελευταίες λεπτομέρειες και κάνουν τις τελευταίες συσκέψεις προκειμένου να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη μέρα. Στις εποχές που ζούμε, που είναι δύσκολες οικονομικά για όλα τα κανάλια, δεν θα κάνουν αλλαγές στο βασικό σκηνικό του πλατό, όμως θα μπουν μερικές πινελιές για να δείχνει πιο φρέσκο.

espresso
Keywords
Τυχαία Θέματα