Έτοιμη να κάνει οικογένεια η Beyonce

11:01 21/8/2011 - Πηγή: TVNea
Η διάσημη τραγουδίστρια Beyonce δήλωσε σε συνέντευξη της σε γνωστό περιοδικό πως είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη δική της οικογένεια με τον σύζυγο της και δημοφιλή ραππερ Jay-Z.Η Beyonce, στη συνέντευξη της τόνισε ότι πλέον νιώθει έτοιμη να αφοσιωθεί στον γάμο της, να γίνει μητέρα και να αφοσιωθεί στα παιδιά της. Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα παραδέχθηκε πως όταν είσαι νέος, τότε πρέπει να δουλεύεις όσο πιο σκληρά μπορείς.
«Τώρα είμαι γυναίκα… μπορώ να αφοσιωθώ στον γάμο του. Μπορώ να αποφασίσω πως θέλω παιδιά. Μπορώ να γίνω η μητέρα που θέλω να γίνω και να αφοσιωθώ στα παιδιά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Beyonce.
Ακόμη, η τραγουδίστρια δήλωσε πως ένιωσε υπέροχα όταν έγινε σύζυγος, ενώ αποκάλυψε πως έπρεπε να απορρίψει σπουδαία πράγματα, για το καλό της ίδιας, της οικογένειας
της και των σχέσεων της.
Αξίζει να σημειωθεί πως...
σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Jay-Z παραδέχθηκε πως η σύζυγος του τον εμπνέει σχεδόν τόσο όσο τον ενέπνευσε ο «βασιλιάς» της Pop Michael Jackson.
Μάλιστα ο Jay-Z δεν δίστασε να συγκρίνει την αγαπημένη του με τον M. Jackson, λέγοντας πως θεωρεί πως η Beyonce είναι "ο δεύτερος M. Jackson". Η σύγκριση αυτή προκάλεσε ποικίλα σχόλια.
Η Beyonce αυτό το διάστημα προωθεί το νέο της album "4", ενώ ο Jay-Z πρόσφατα κυκλοφόρησε το album "Watch The Throne", μαζί με τον Kanye West.

ant1online
Keywords
Τυχαία Θέματα