Εύα Αντωνοπούλου: «Δεν μου αρέσει καθόλου το πρόσωπο-μούμια»

12:46 8/10/2011 - Πηγή: TVNea
Για το ενδεχόμενο να φύγει στο εξωτερικό λόγω κρίσης, την περίπτωση να συμμετέχει σε φιλανθρωπικό σόου στην τηλεόραση, για τον έρωτα, τη δημιουργία οικογένειας, αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις, μίλησε στο περιοδικό «Glam», της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», η Εύα Αντωνοπούλου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Σκάι Life» αν και δηλώνει πολύ ικανοποιημένη με την πορεία της εκπομπής ως τώρα, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να φύγει στο εξωτερικό, λόγω οικονομικής κρίσης: «Αν κάποια στιγμή μού δίνονταν ευκαιρίες, δεν θα έλεγα “όχι”. Βέβαια δεν πιστεύω ότι είναι πολύ εύκολο για έναν Έλληνα δημοσιογράφο να
ζήσει και να εργαστεί έξω, γιατί όσο καλά και να μιλάς τη γλώσσα είναι δύσκολο».

Στην περίπτωση που της γινόταν πρόταση να πάρει μέρος σε ένα talent show με φιλανθρωπικό χαρακτήρα είναι ανένδοτη: «Όχι, με τίποτα. Αν θέλω να βοηθήσω σε φιλανθρωπικό σκοπό, δεν χρειάζεται να συμμετέχω σε talent show, βρίσκω κι άλλους τρόπους. Δεν το κατακρίνω, αλλά εμένα δεν μου ταιριάζει».

Η Εύα Αντωνοπούλου δεν δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία της: «Είμαι 30χρονών. Πιστεύω ότι είναι χαζό να κρύβεσαι». Θα έκανε όμως κάποια αισθητική επέμβαση στο μέλλον για να παραμείνει πάντα νέα; «Οι γυναίκες είμαστε αυτάρεσκα όντα. Δεν μου αρέσουν τα αποτελέσματα από κάποιες αισθητικές επεμβάσεις, όπως επίσης δεν μου αρέσει καθόλου το πρόσωπο-μούμια».

Η ίδια παραδέχτηκε πως ο έρωτας στη ζωή της παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και πως αυτή την περίοδο είναι ερωτευμένη: «Είμαι σε μια σχέση που με εκφράζει και με κάνει χαρούμενη και είναι εξίσου σημαντική στη ζωή μου». Θα ήθελε να αποκτήσει τη δική της οικογένεια; «Σαφέστατα είναι κάτι που με ενδιαφέρει και πιστεύω ότι συνδυάζεται με τη δημοσιογραφία και τη δουλειά».


Keywords
Τυχαία Θέματα