Ευδοκία Ρουμελιώτη:Ονειρεύομαι οικογένεια με πολλά παιδιά

11:37 19/4/2011 - Πηγή: TVNea
Για τα παιδικά της χρόνια, τους έρωτες, τη μητρότητα αλλά και το τέλος της «Ζωής της Άλλης», μίλησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η γνωστή ηθοποιός, αποκάλυψε ότι «μικρή ήμουν πολύ ντροπαλή».Ωστόσο μέσα από την υποκριτική, κατάφερε να φύγει από την εσωστρέφεια και «να ζω μέσα απ΄ αυτό πράγματα και καταστάσεις που σαν Ευδοκία δεν θα μπορούσα ποτέ να τα κάνω και να τα ζήσω. Είναι μια απελευθέρωση όλο αυτό».
Γεννημένη και μεγαλωμένη
στην Καισαριανή, αποκάλυψε ότι με τον κατά τρία χρόνια μεγαλύτερο αδερφό της «κοντά στο γυμνάσιο παίζαμε ξύλο μέχρι θανάτου. Δεν σταματάγαμε μέχρι κάποιος να πάει στο νοσοκομείο. Υπήρχε ένας ανταγωνισμός και πάντα αισθανόταν ο μεγάλος αδερφός. Ότι αυτό που θα πει, αυτό έπρεπε να γίνει. Εγώ αντιδρούσα πάρα πολύ σ΄αυτό. Στις δύσκολες στιγμές όμως, πάντα είχα τον αδερφό μου και ένιωθα μια ασφάλεια».
Μαθήτρια του 19, θυμάται τον εαυτό της μια ζωή να διαβάζει. «Είμαι τελειομανής και πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Αυτό είναι βασανιστικό και όχι πολύ καλό» λέει η “Ελπίδα” που εξήγησε τον λόγο για τον οποίο όλο αυτό τον καιρό δεν πήγαινε στις εκπομπές που την καλούσαν: «Η δουλειά αυτή με εξαντλεί γιατί δεν αισθάνομαι ποτέ ικανοποιημένη και όλο θέλω να προσπαθήσω περισσότερο. Νιώθω τόσο εξαντλημένη, οπότε δεν μπορώ να είμαι ανοιχτή σε πολλά μέτωπα».
Για την Ευδοκία Ρουμελιώτη οι φίλοι είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή, ενώ μαρτυρά ότι στις ερωτικές της σχέσεις έχει βιώσει την προδοσία: «Από σύντροφο έχω νιώσει προδοσία. Ήταν πολύ άσχημο το συναίσθημα. Πονά πολύ και δε θέλω να το θυμάμαι. Τότε είχα πονέσει πολύ». Μάλιστα αποκαλύπτει ότι ποτέ δεν θα επέστρεφε σε μια τέτοια σχέση: «Όταν ραγίσει το γυαλί και γίνει κάτι πολύ σοβαρό, αισθάνομαι ότι δε μπορεί. Δεν υπάρχει πια εμπιστοσύνη. Δεν πρόκειται να βγει ποτέ από το μυαλό σου».
Όταν κλείνει τα μάτια της, αυτό που ονειρεύεται είναι η μητρότητα: «κάποια στιγμή ονειρεύομαι παιδιά και οικογένεια», λέει και συμπληρώνει ότι «Θα ήθελα πολύ να αποκτήσω ένα μωρό. Δεν ήμουνα ποτέ καριέρα- καριέρα. Κάποια στιγμή γύρω στα 19, φοβήθηκα ότι είμαι έγκυος, δεν πέρασε ούτε ένα λεπτό από το μυαλό μου να μην το κρατήσω. Ρύθμισα τη ζωή μου μέσα σε 10 λεπτά, πως θα είναι με αυτό το παιδί».
Όσο για το τέλος της «Zωής της Άλλης»; το μόνο στοιχείο που μας δίνει η “Ελπίδα” είναι ότι «γίνονται πολλές ανατροπές», αλλά «η Ξένια θα τιμωρηθεί και παίρνει την τιμωρία που της αξίζει. Της την δίνει ο ίδιος της ο εαυτός».
Keywords
Τυχαία Θέματα