Εξέγερση μουσουλμάνων χθες στον Κορυδαλλό!

12:03 24/9/2012 - Πηγή: TVNea
Εκτός ελέγχου βρέθηκε η κατάσταση χθες βράδυ στις φυλακές Κορυδαλλού, όταν μουσουλμάνοι κρατούμενοι εξεγέρθηκαν ενάντια στην προβολή της ταινίας "Innocence of Muslims", η οποία αναφέρεται στο Μωάμεθ. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρατάχθηκαν περιμετρικά των φυλακών, όλοι οι γύρω δρόμοι έμειναν κλειστοί μέχρι αργά, ενώ ο υπουργός Δικαιοσύνης πραγματοποίησε έκτακτη σύσκεψη!

Η κατάσταση ήταν έκρυθμη ήδη από το απόγευμα, όταν κρατούμενοι της πτέρυγας Α έβαλαν φωτιά σε σεντόνια και ρούχα, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά στον προαύλιο χώρο και να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής για
την κατάσβεσή της. Οι κρατούμενοι έσπασαν, επίσης, τα κάγκελα και κατάφεραν να περάσουν στις πτέρυγες Β, Γ, Δ και Ε και να ενωθούν σε ένα σώμα, κάνοντας αδύνατη την επέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων! Αρχικά, υπήρξε η σκέψη να γίνει μία ισχυρή αστυνομική επίθεση, όμως υπό τον φόβο του αιματοκυλίσματος λόγω σκοταδιού, η ιδέα απορρίφθηκε. Οι έγκλειστοι πέταξαν επίσης πέτρες, οι οποίες πέρασαν το τείχος των φυλακών και βρέθηκαν στο δρόμο.

Αμέσως, ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτης πραγματοποίησε έκτακτη σύσκεψη μαζί με τον υφυπουργό κ. Καραγκούνη και τον γενικό γραμματέα κ. Κανελλόπουλο, εκτιμώντας πως η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη, ενώ ενημερώθηκε άμεσα και ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:00 Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ "TALK" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ! ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΟ "TV NEA"!
http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα