Φαίη Σκορδά: Megaλο αγκάθι το οικονομικό κομμάτι;

19:16 30/4/2024 - Πηγή: TVNea


Μετά το τέλος της συνεργασίας του ΜΕGA με την Ελένη Μενεγάκη φαίνεται ότι ανοίγει ο δρόμος για την Φαίη Σκορδά. Μάλιστα, η προηγούμενη εβδομάδα ήταν η εβδομάδα των ραντεβού για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αφού έκανε επαφή τόσο με το κανάλι της, όσο και με το Μεγάλο Κανάλι.
Συγκεκριμένα, την προηγούμενη Πέμπτη όπως ήδη διέρευσε από τον ίδιο το κανάλι του
Νέου Φαλήρου, η παρουσιάστρια της εκπομπής “Faystime” έκανε ένα πρώτο ραντεβού με τα στελέχη του σταθμού της συζητώντας για το αν και πώς μπορεί να ανανεωθεί η συνεργασία τους δεδομένου ότι η ζώνη στην οποία η Φαίη Σκορδά παρουσιάζει την εκπομπή της φέτος, από την ερχόμενη σεζόν γίνεται ενημερωτική όπως άλλωστε εδώ και πολύ καιρό σας έχω αναφέρει.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΣΚΑΪ σκοπεύει εναλλακτικά να προτείνει στην παρουσιάστρια την μεσημεριανή ζώνη, η οποία ενδεχομένως να είναι και η μόνη που θα μπορούσε να επιβιώσει στο πρόγραμμα τη νέα σεζόν αλλά σαφώς με πολύ λιγότερες απολαβές από τις οποίες λαμβάνει τώρα και με το σκεπτικό να κερδίσει κάποια από τα εμπορικά της παρουσιάστριας καθώς στο κομμάτι αυτό θεωρείται ιδιαίτερα δυνατή αλλά που δυστυχώς αυτή τη στιγμή με δεδομένο της μεγάλες απολαβές της αλλά και τα σαφώς δυσανάλογα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή της, τα κόστη δεν βγαίνουν για τον σταθμό.
Ωστόσο, η ίδια η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως εδώ και αρκετό καιρό έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με το MEGA, με το τελευταίο ραντεβού να πραγματοποιείται πριν από λίγες μέρες και αφότου δημοσιοποιήθηκε η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το κανάλι. Μάλιστα, από το περιβάλλον της παρουσιάστριας κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι επαφές αυτές είναι ιδιαιτέρως προχωρημένες με την ίδια να έχει κάνει ξεκάθαρες στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τις απαιτήσεις της, τις απολαβές της, τα πρόσωπα με τα οποία θέλει να συνεργαστεί μεταξύ αυτών ο Αρης Καβατζίκης και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος καθώς και την πρόθεσή της να έχει τον πλήρη έλεγχο της εκπομπής της σε πρόσωπα και πράγματα καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλει να επαναλάβει τα λάθη που έγιναν με τον ΣΚΑΪ. Και παρά το γεγονός ότι κάποια στιγμή όλα αυτά έμοιαζαν να είχαν παγώσει, με την λύση της συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη, φαίνεται πως κάτι άρχισε ξανά να κινείται. Ίσως το μόνο αγκάθι που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο τραπέζι να είναι το οικονομικό αλλά με λίγη καλή θέληση ίσως και αυτό να ξεπεραστεί τελικά, ενώ στο σενάριο αυτό η Δανάη Μπάρκα θα μετακινηθεί στην μεσημεριανή ζώνη και στη θέση της εκπομπής “Ελένη”. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο της Φαίης με τον ΣΚΑΊ λήγει στις 31 Ιουλίου οπότε οι οποιεσδήποτε ανακοινώσεις θα συμβούν μετά.
Γράφει η Τίνα Μεσσαροπούλου (tinasmess)Πηγή: tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα