Φώτης Σεργουλόπουλος: Αποκαλύπτει τις εκπλήξεις που πρέπει να περιμένουμε στο Φ+Μ live!

14:45 24/8/2013 - Πηγή: TVNea
Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται αυτόν τον καιρό ο Φώτης Σεργουλόπουλος, μαζί πάντα με το τηλεοπτικό του δίδυμο, την Μαρία Μπακοδήμου ώστε να ετοιμάσουν μία ολοκαίνουργια εκπομπή γεμάτη εκπλήξεις.
Ο παρουσιαστής είπε μεταξύ άλλων ότι «όλη η ομάδα δουλεύει για την ανανέωση της εκπομπής!». Ο ίδιος μιλώντας στο TV Ζάπινγκ για τις αλλαγές που πρέπει να περιμένουμε τη νέα
σεζόν στην εκπομπή, αποκάλυψε: «φτιάχνουμε ένα νέο σκηνικό, γυρίζουμε καινούργιους τίτλους και ανανεωνόμαστε σε πρόσωπα. Προχωράμε μπροστά με την ίδια συνταγή που αγαπάει ο κόσμος και με μερικές νοστιμιές παραπάνω!». Το καλοκαίρι που πέρασε, ο παρουσιαστής γέμισε για τα καλά τις μπαταρίες του αφού έκανε διακοπές σε Πάρο και Ταϋλάνδη. Ο ίδιος σχολιάζει για τις ξέγνοιαστες στιγμές που πέρασε: «Λατρεύω τα ταξίδια στο εξωτερικό. Παλιότερα ταξίδευα μόνος μου, τώρα πια όχι. Μ' αρέσει να έχω καλή παρέα μαζί μου, φίλους, ή έναν έρωτα. Δεν αντέχω τα σκηνικά τσίτα νεύρου στις διακοπές. Δεν μπορώ εντάσεις και γκρίνιες. Το χειρότερόο μου είναι ζευγάρια που τσακώνονται! Μου τσακίζουν τα νεύρα».

Απο ΑΥΤΗ την ΔΕΥΤΕΡΑ 26 Αυγούστου ΕΡΧΕΤΑΙ το "ΝΕΟ" TvΝέα
Keywords
Τυχαία Θέματα