ΦΡΑΗΝΤΕΪΖ - 16.Σεπτεμβρίου 2011

18:01 16/9/2011 - Πηγή: TVNea
Καλησπέρα, καλησπέρα! Δεύτερος χρόνος «Φράηντεϊζ», δεύτερος χρόνος αμερικανική τηλεόραση, δεύτερος χρόνος παρέα εδώ στο tvnea. Πάμε να δούμε τι γίνεται αυτή την στιγμή στην Αμερική. Όπως και πέρσι θα είμαστε μαζί κάθε Παρασκευή, εκεί γύρω στις 6. Για την σημερινή πρεμιέρα ετοίμασα όλα τα νεότερα γύρω από το Prequel της σειράς «Sex And The City», για τις εργασίες στο νέο κύκλο του «Two And A Half Men» και για τα νούμερα που έκανε ο διαγωνισμός Miss
Universe.
Επίσης σήμερα και την ερχόμενη εβδομάδα, το Φράηντεϊζ στην θέση του πίνακα τηλεθέασης θα έχει τον πίνακα του προγραμματισμού με όλες τις νέες και παλιές σειρές που κάνουν το ντεμπούτο τους. Γιατί στην Αμερική η σεζόν ξεκινά την Δευτέρα.
Καλή ανάγνωση λοιπόν, σε παλιούς και νέους φίλους.
Μετά χαράς,Mr. Sandman...
Στο μικρό δίκτυο THECW φαίνεται πως καταλήγει τελικά η συνέχεια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Sex And The City». Οι υπεύθυνοι του προγράμματος αγόρασαν τα συγγραφικά δικαιώματα των βιβλίων «Τhe Carrie Diaries» και «Summer in the City», ενώ ήρθαν και σε συνεννόηση με τους παραγωγούς της ίδιας της σειράς «Sex And The City». Η σειρά θα επικεντρώνεται στα νεαρά χρόνια της Carrie Bradshaw πριν εκείνη γίνει το μεγάλο αστέρι της Νεα Υορκάνικης δημοσιογραφίας. Όσοι πιστεύετε πως θα δείτε την Sarah Jessica Parker στο νέο τηλεοπτικό δημιούργημα θα απογοητευτείτε. Όπως αναφέρουν αμερικανικά Μέσα, η Parker δεν ενδιαφέρεται και δεν θα συμμετάσχει.

Πάμε στο άλλο θέμα των καιρών, την συνέχεια του «Δύο και κάτι άντρες». Μετά την απόλυση του Charlie Sheen ήρθε ο Ashton Kutcher και ενώ όλη η Αμερική αναρωτιέται πως μπαίνει ο τελευταίος στην ροή της σειράς, το δίκτυο του CBS δημοσιοποίησε το νέο intro της σειράς που στην πραγματικότητα αντικατέστησε μόνο τον Sheen και έβαλε τους τρεις πρωταγωνιστές σε νέα σειρά. Ο Kutcher όχι μόνο μπήκε στο κέντρο τοποθετώντας τον νεαρό Angus T. Jones στα πλάγια, αλλά τραγουδά και τις υψηλές νότες του μουσικού χαλιού. Η είδηση αυτή έδωσε βήμα σε αρκετές φημολογίες. Έτσι αρκετοί έσπευσαν να δηλώσουν πως ο Kutcher θα παίξει έναν Gay-χαρακτήρα, μία και ο Jake Harper μεγάλωσε και έγινε ολόκληρος … άνδρας. Οι απορίες θα λυθούν στις 19 Σεπτεμβρίου στο CBS.
Η κωμικός Ellen DeGeneres επιστρέφει στην μυθοπλασία. Μπορεί το κωμικό Talkshow που παρουσιάζει να πηγαίνει όλο και καλύτερα, η αμερικανίδα παρουσιάστρια και ηθοποιός μετά το πετυχημένο σήριαλ «Ellen» δείχνει να επιστρέφει και αναλαμβάνει και χρέη παραγωγού. Για λογαριασμό του NBC η DeGeneres έκλεισε στο καστ, παρέα με την πρώην αγαπημένη της Portia de Rossi (έπαιζε στο Ally McBeal). Πρόκειται για μία κωμωδία με πολλά εξωτερικά γυρίσματα και σενάριο από τον δημιουργό του «Samantha Who?». Περισσότερα τον Μάιο του 2012.



Χαμηλά ήταν τα νούμερα του διαγωνισμού «Miss Universe» στην Αμερική. Ο διαγωνισμός μεταδόθηκε την Δευτέρα από το δίκτυο του NBC και προσέλκυσε στις 9 το βράδυ μονάχα 4,2 εκατομμύρια νοικοκυριά και μόλις 4% επί των ανοικτών δεκτών ηλικίας 18-49
Keywords
Τυχαία Θέματα