Γερμανού σε Μενεγάκη: «Να χαίρεσαι… ΟΛΑ τα μωρά σου!»

11:26 30/10/2011 - Πηγή: TVNea
Γενέθλια έχει σήμερα η βασίλισσα της πρωινής ζώνης Ελένη Μενεγάκη η οποία θα σβήσει μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα 42 κεράκια… Εξάλλου η ηλικία της είναι κάτι που δεν κρύβει αφού κάθε χρόνο τα κάνει στην εκπομπή της με τούρτα που της φέρνουν οι συνεργάτες της….
Χρόνια πολλά με ένα τραγούδι του Αντώνη Ρέμου της ευχήθηκε η Ναταλία Γερμανού από την εκπομπή της όπως και η… Χρίσλα Γεωργακοπούλου που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Μες στην Καλή Χαρά…«Αφιερωμένο από όλους
εμάς εδώ σε εσένα αγαπημένη μας Ελένη Μενεγάκη. Ελενάκι Χρόνια Πολλά από όλη την παρέα του Μες στην Καλή Χαρά. Να είσαι γερή πάνω από όλα. Να είσαι τυχερή….» είπε η Γερμανού και τότε την διέκοψε η Χρίσλα λέγοντας «Και από μένα…»
«Είπα από όλους εμάς εδώ» τόνισε η Ναταλία και συνέχισε λέγοντας όλο νόημα «Να είσαι ευτυχισμένη πάντα και λαμπερή. Να χαίρεσαι τα μωρά σου… ΟΛΑ τα μωρά σου ».
Ενδιαφέρον όμως είχε και στην συνέχεια η συζήτηση όταν το Ναταλάκι ρώτησε την Χρίσλα για το πιο πρόσωπο πουλάει περισσότερο… «Η Ελένη Μενεγάκη» απάντησε εκείνη σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «μπορεί να...
μεταμορφωθεί ή στο πρόσωπο που μισούμε και αγαπάμε ή στο πρόσωπο που αγαπάμε να μισούμε…»

star


Keywords
Τυχαία Θέματα