"Γιά. Ταξί. Blog" [15/10/2011]

18:01 15/10/2011 - Πηγή: TVNea
Άλλη μία εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και το "Γιά. Ταξί. Blog" είναι και πάλι εδώ! Με σχολιασμό και με μεγάλη δόση χιούμορ, προσπαθούμε να δούμε με άλλη οπτική γωνία όλα όσα συμβαίνουν  στην τηλεόραση. Έχεις διάθεση για ένα 10 λεπτό σχολιασμού; Τότε μπες στο "Ταξί." ,βάλε ζώνη και...κρατήσου!

Bye Bye Καλοκαίρι!!

 Και ναι αγαπημένε μου αναγνώστη! Δεν είσαι μόνο εσύ που άφησες το καλοκαίρι
πίσω σου. Δεν είσαι ο μόνος που έβαλες τα μαγιό και τα αντηλιακά στη ντουλάπα, δεν είσαι ο μόνος που ετοιμάζεσαι να καλωσορίσεις τον χειμώνα! (σ.σ. Εδώ στη Γερμανία κυκλοφορούμε ήδη με χοντρά κασκόλ...Μπρρρρ). Επιτέλους τα κανάλια ετοιμάζονται για τη χειμερινή σεζόν! Επιτέλους είδαμε τα πρώτα trailer απο τις Ελληνικές σειρές, επιτέλους είδαμε μικρά σποτάκια από τις εκπομπές που θα μας κάνουν συντροφιά το χειμώνα! Και ΝΑΙ! Επιτέλους γιατί δεν αντέχω άλλο. Πόσο να αντέξουμε ποιά. Μα να ξεκινάει η σεζόν το Νοέμβριο; Jesus Christ Help Us δηλαδή.  Κοιμάμαι ξυπνάω και ακούω Merhaba από παντού! Λέτε να ανοίξουμε στήλη στα τούρκικα; Δε αντιλέγω πως οι τούρκικες παραγωγές έχουν μια προσεγμένη σκηνοθεσία και ένα πολύ καλό σενάριο. Ωστόσο περιμένω πως και πως να δω Ελληνικά σήριαλ. Έτσι για αλλαγή βρε αδερφέ...Εσείς;

Σας θυμίζει κάτι;

"Μη ρωτάς πως περνάω" μας τραγουδάει εδώ και αρκετό καιρό ο TUS feat. Remis Xantos. Το απόλυτο HIT του καλοκαιριού (και όχι μόνο). Δεν υπάρχει μέρα που να μην παίξει στα ραδιόφωνα. Το ξέρατε όμως πως η μουσική είναι ξένη; Αυτό που θέλω να πω είναι πως το τραγούδι έχει κυκλοφορήσει σε άλλη χώρα, με άλλους στίχους ...Μάντεψε από ποιά χώρα έρχεται;
Ακριβώς. Από την Τουρκία, με βοήθεια από τη Γερμανία...Δε με πιστεύεις, τότε κάνε κλικ παρακάτω και άκουσε με τα αυτιά σου το πρωτότυπο τραγούδι!

Σχολιάζουμε επίσης:To Dancing on Ice Tη μοναδική Μπήλιω Τσουκαλά! Την Άννα Βίσση και το Όσο έχω φωνή Και από που το ξέρω; Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι του Muhabet, φέρει τον τίτλο "Schau hin" και κυκλοφόρησε στη Γερμανία το το 2007 (Άκουσε το ΕΔΩ!). Επίσης στο Ελληνικό Videoclip υπάρχει σχετική αναφορά!  Μιλάμε οι Τούρκοι οικονομάνε αρκετά....Μωρέ μπράβο!!!


Μία και μοναδική...εεε;



Αχ Μπηλιω! Αχ Μπήλιω! Αυτό το κορίτσι μπορεί να με τρελάνει. Πραγματικά όμως. Είναι ίσως η πιο χαλαρή παρουσιάστρια της Ελληνικής τηλεόρασης. Δεν υπάρχει όμως φορά που να πάει στην εκπομπή της διαβασμένη. Μπερδεύει συνθέτες, ηθοποιούς και ταξιτζήδες. Άλλος τραγουδάει, σε άλλον δίνει συγχαρητήρια, μπερδεύει παιδιά και επώνυμους...Αυτό θα πει ελευθερία! Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Μπήλιωωωω!!!! FREEDOM!!!




Χμμμμ....


To  πρώτο επεισόδιο του Reality της Βίσση προβλήθηκε την Τετάρτη και απο ότι έδειξαν τα νούμερα τηλεθέασης, ο κόσμος ήταν εκεί! Ειδικά το νεανικό κοινό. 
Η απόλυτη (όπως την αποκαλούν οι φανατικοί θαυμαστές της) μας αποκάλυψε την άλλη πλευρά του εαυτού της. Για να είμαι ειλικρινή
Keywords
Τυχαία Θέματα