Γιάννης Αϊβάζης: «Μαζί με τη Μαρία, πέρασα κι εγώ κατάθλιψη»

13:01 19/11/2011 - Πηγή: TVNea
Ο Γιάννης Αϊβάζης εξήγησε στην εκπομπή «Μίλα» πώς βίωσε ο ίδιος την περίοδο που η Μαρία Κορινθίου υπέφερε από επιλόχεια κατάθλιψη -κάτι που η ίδια η ηθοποιός έχει παραδεχθεί.

«Νομίζω ότι όσοι το έχουν περάσει με τις γυναίκες τους, σίγουρα κι εκείνοι πέρασαν ένα είδος κατάθλιψης μαζί με τη σύζυγο. Δεν μένεις αμέτοχος, σε επηρεάζει. Κι εγώ πέρασα ένα είδος κατάθλιψης εκείνη την περίοδο, απλά προσπάθησα να είμαι κοντά στο παιδί μου και στη γυναίκα μου»
δήλωσε ο 34χρονος ηθοποιός, που, λίγη ώρα πριν, είχε παραδεχθεί ότι η σχέση του με τη Μαρία Κορινθίου έχει περάσει και από πολύ δύσκολες φάσεις.

«Εκνευριζόταν συνέχεια, είχε μια επιθετικότητα, αλλά περισσότερο κλεινόταν στον εαυτό της» εξήγησε στη συνέχεια σχετικά με τις αντιδράσεις της συντρόφου του εκείνο το διάστημα, ενώ σε ερώτηση σχετικά με τις κινήσεις που ο ίδιος έκανε ώστε να ξεπεράσουν αυτή την κατάσταση, απάντησε: «Το πιο σημαντικό δεν ήμουν εγώ, ήταν η ίδια η μικρή μας. Μας έδωσε δύναμη, και στους δύο, να μπορέσουμε να προχωρήσουμε παρακάτω».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν υπήρχαν στιγμές που ένιωσε ότι «δεν πάει άλλο», ο Γιάννης Αϊβάζης δεν δίστασε να απαντήσει: «Πολλές φορές».
Keywords
Τυχαία Θέματα