Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η "Μουρμούρα" είναι μια δύσκολη περίπτωση...

14:33 26/10/2015 - Πηγή: TVNea
Τη φετινή χρονιά ο δημοφιλής ηθοποιός αποφάσισε να κάνει ριζικές αλλαγές τόσο τηλεοπτικά όσο και θεατρικά. Το σίγουρο είναι ότι και η φετινή χρονιά τού ανήκει δικαιωματικά! Ο ίδιος μιλά μόνο στο TV24 για τη μετάβασή του από το «Κάτω Παρτάλι» στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», το ρόλο του, αλλά και γιατί είναι ένας από τους «Γαμπρούς για πούλημα»!

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, το «Κάτω Παρτάλι» επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας. Ισχύει ότι ξεκινάτε γυρίσματα μέσα στον Νοέμβριο;

«Θεωρητικά -πάντα!- ναι».

Θα
είσαι σε όλα τα επεισόδια;

«Οχι. Στο “Κάτω Παρτάλι” θα είμαι σε κάποια επεισόδια, γιατί από τον Γενάρη θα είμαι στη “Μουρμούρα” και δεν μπορώ να συνδυάσω και τα δύο».

Εύκολη ή δύσκολη απόφαση να αφήσεις το «Παρτάλι» και να αρχίσεις τη «Μουρμούρα»;

«Η “Μουρμούρα” είναι μια δύσκολη περίπτωση για να απορρίψεις από τις προτάσεις που σου έρχονται. Για μένα η πρόταση ήταν πολύ δελεαστική. Αφενός μου αρέσει το concept και αφετέρου σίγουρα είναι μια δοκιμασμένη συνταγή. Μακάρι να μπορέσω να προσφέρω το κάτι παραπάνω. Σίγουρα μου έδωσε μια ασφάλεια. Για μένα δεν υπήρξε κανένα επαγγελματικό ρίσκο, αλλά ήταν μια καλή ευκαιρία να κάνω μια ανανέωση. Με ενδιαφέρει αυτό που βλέπεις έναν άνθρωπο σε συνεχείς σκηνές σ’ έναν συγκεκριμένο χώρο, τύπου “Σ’ αγαπώ-Μ’ αγαπάς”. Με ιντριγκάρει πολύ!».

Υπάρχει όμως και δίχτυ προστασίας στο οικονομικό κομμάτι, αφού και η Βάσω Λασκαράκη και όλοι οι ηθοποιοί πληρώνονται στην ώρα τους...

«Οπως έχουν γίνει τα πράγματα, ο ALPHA είναι πρώτο κανάλι στην prime time ζώνη και τα έσοδά του καλύπτουν τα έξοδά του. Σκέψου πόσο “μέσα” μπαίνουν τα υπόλοιπα κανάλια. Σίγουρα αυτή τη στιγμή είναι ένα υγιές κανάλι και μακάρι να είναι όλα τα άλλα: MEGA, ANT1, STAR, Epsilon».

Τι μπορείς να μας αποκαλύψεις για το ρόλο σου στη «Μουρμούρα»;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω και πολλά πράγματα γιατί είχα κάποιες σκηνές μόνο για τα δοκιμαστικά. Ουσιαστικά κάνω έναν ανθοπώλη αλλά το χώρο εργασίας δεν τον βλέπουμε».

Πότε ξεκινάτε γυρίσματα;

«Σύντομα...».

Φέτος είναι η χρονιά της αλλαγής, έτσι;

«Ναι, παντού αλλαγές! (γέλια)».

Μετά από τέσσερα χρόνια στους «Αντρες έτοιμους για όλα», γίνεσαι ένας από τους... «Γαμπρούς για πούλημα» στο θέατρο Ακροπόλ.

«Είναι μια αλλαγή πλεύσης. Οι “Αντρες έτοιμοι για όλα” ήταν για μένα ένας πολύ σημαντικός σταθμός στη ζωή μου. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ ευλογημένο που βρισκόμουν εκεί, αλλά όλα τα πράγματα πρέπει να τελειώνουν. Ομως και οι “Γαμπροί για πούλημα” είναι εξίσου μια δυνατή παράσταση. Πρόκειται για τη νέα κωμωδία των Ρέππα-Παπαθανασίου με το εξαιρετικό χιούμορ τους και έναν πάρα πολύ καλό ρόλο που μου εμπιστεύονται. Εχω χρέος να τους βγάλω ασπροπρόσωπους».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα