Γιατί η ταφή του Michael Jackson έγινε με τόσο μεγάλη καθυστέρηση;

09:01 3/9/2013 - Πηγή: TVNea


Η μητέρα του ειδώλου της ποπ αποκαλύπτει...
"Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου. Πότε δεν είχα νιώσει αυτό το συναίσθημα μέχρι τότε και δεν θέλω να ξανααισθανθώ έτσι ποτέ!", λέει η μητέρα του Michael Jackson, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη.

Η μητέρα του διάσημου αστέρα της μουσικής, αναφερόμενη στην καθυστέρηση που υπήρξε όσον αφορά στην κηδεία και
την ταφή του τραγουδιστή, αποκάλυψε ότι γι' αυτό "ευθύνονταν" τα τρία παιδιά του Michael Jackson που επισκέφτηκαν το νεκροτομείο πάνω από δέκα φορές για να δουν το άψυχο σώμα του!

«Ούρλιαζε και έκλαιγε όταν ο Michael πέθανε και έλεγε "Θέλω να έρθω μαζί σου μπαμπά, δεν θέλω να ζω χωρίς εσένα"», σημειώνει η Katherine Jackson για την κόρη του Michael, Paris και συνεχίζει «Η Paris υπέφερε πολύ από τον θάνατο του πατέρα της. Είχε συνεχώς φωτογραφίες του σε όλο το δωμάτιό της. Όποια φωτογραφία και αν κρεμούσε στον τοίχο, ήταν του Michael». Η νεαρή κόρη του αξέχαστου βασιλιά της ποπ λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της και πίνοντας χάπια, στην προσπάθειά της να αυτοκτονήσει.

Μιλώντας λίγες μέρες μετά την 29η Αυγούστου όπου θα γιόρταζε τα 55α γενέθλιά του, η 83χρονη μητέρα του τραγουδιστή υπογραμμίζει πως τα τρία παιδιά του γιου της προσπάθησαν πολύ ώστε να συνειδητοποιήσουν τον θάνατό του τον Ιούνιο του 2009: «Ρώτησα την κόρη μου Λατόγια τι έκαναν τα παιδιά του Μάικλ και πήγαν τόσες πολλές φορές στο νεκροτομείο και εκείνη μου είπε ότι αγκάλιαζαν και φιλούσαν συνεχώς το άψυχο σώμα του Μάικλ Τζάκσον».
Keywords
Τυχαία Θέματα