Η 4Ε απευθείας δορυφορικά στα προσκυνήματα της Ορθοδοξίας και του Πόντου

15:16 14/8/2013 - Πηγή: TVNea
Ο εκκλησιαστικός τηλεοπτικός σταθμός 4Ε που εκπέμπει από τη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την Κοίμηση της Θεοτόκου θα μεταφέρει τους όπου γης τηλεθεατές του στα μεγαλύτερα ιερά προσκυνήματα της Ορθοδοξίας και του Πόντου.

Την παραμονή 14 Αυγούστου στις 18:00 θα μεταδόσει απευθείας δορυφορικά τον Μέγα Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό από το Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο Όρος και την επομένη, Πέμπτη 15 Αυγούστου, την Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία,
προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος.

Αμέσως μετά, από τα ματοβαμμένα και αγιασμένα χώματα του Πόντου, την Ι. Μονή Παναγίας Σουμελά στην Τραπεζούντα, όπου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα χτυπήσουν τα σήμαντρα του ιστορικού μοναστηριού, οι τηλεθεατές σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, την Αυστραλία και την Αμερική, θα μπορέσουν να ζήσουν στιγμές μοναδικές στο εμβληματικό μοναστήρι, σύμβολο για 16 αιώνες του Ποντιακού Ελληνισμού, παρακολουθώντας την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία, που θα τελέσει η ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Η 4Ε εκτός των άλλων εκπέμπει από το δορυφόρο Eutelsat 9°Ε.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τον Καναδά και την ΚεντρικήΑμερική μέσω του δορυφόρου SES 1 101.0°W.Στην Ασία, την Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία μέσω τουδορυφόρου Intelsat 19166°Ε.
Keywords
Τυχαία Θέματα