Η Bobbi Kristina μοναδική κληρονόμος της Whitney Houston

11:20 11/3/2012 - Πηγή: TVNea
Η Whitney Houston, η οποία πέθανε ξαφνικά τον περασμένο μήνα, άφησε την περιουσία της στην 19χρονη κόρη της Bobbi Kristina Brown, σύμφωνα με την διαθήκη της τραγουδίστριας.
Σύμφωνα με τους όρους της διαθήκης που ανοίχτηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στην Ατλάντα, η περιουσία της τραγουδίστριας θα τοποθετηθεί σε ένα ταμείο με δικαιούχο την κόρη της.Η Bobbi Kristina θα λάβει μέρος του ποσού όταν συμπληρώσει τα 21 της χρόνια, περισσότερα χρήματα
όταν γίνει 25 και το υπόλοιπο ποσό στα 30α της γενέθλια. Η Whitney Houston φρόντιζε να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το μοναχοπαίδι της, το οποίο απέκτησε με τον τραγουδιστή Bobby Brown. Όμως μετά τον θάνατο της 48χρονης τραγουδίστριας, τα φώτα στράφηκαν πάνω στην κόρη της. Η Bobbi Kristina έχει δώσει συνέντευξη στην Oprah Winfrey, η οποία θα προβληθεί από το δορυφορικό δίκτυό της Winfrey την Κυριακή.Η τραγουδίστρια δεν απολάμβανε μεγάλο μερίδιο των εσόδων από την δουλειά της επειδή η δισκογραφική της εταιρία ήταν ιδιοκτήτρια του καταλόγου των άλμπουμ της και της κατέβαλλε μερίδιο των εσόδων για τις εμφανίσεις της. Επίσης, η Houston δεν έγραφε η ίδια τις επιτυχίες της και έτσι δεν λάμβανε χρήματα για πνευματικά δικαιώματα.
Διαβάστε περισσότερα>>http://tvnea.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα
Bobbi Kristina, Whitney Houston,