Η Lady Gaga κερδίζει ξανά τις εντυπώσεις

09:31 25/8/2013 - Πηγή: TVNea
Το πολυαναμενόμενο καινούργιο βίντεο κλιπ της Lady Gaga, με τίτλο «Applause», αν και κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, σημειώνει ξέφρενη ανοδική πορεία στο διαδίκτυο αφού ήδη το παρακολούθησαν πάνω από πέντε εκατομμύρια άτομα.

Η εκκεντρική αμερικανίδα τραγουδίστρια, η οποία κατάφερε να αναρριχηθεί στην κορυφή της ετήσιας λίστας του περιοδικού Forbes αφού τα φετινά της έσοδα έφτασαν τα 80 εκατομμύρια δολάρια, είχε περίπου δύο χρόνια να παρουσιάσει νέα
της δουλειά. Το «Applause» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Good Morning America», στην οποία ήταν καλεσμένη και η Gaga, η οποία μίλησε για τον πρόσφατο τραυματισμό της, το νέο της τραγούδι, αλλά και για τον επερχόμενο δίσκο της.

Ρεσιτάλ θεατρικότητας
Η Lady Gaga επιστρέφει δριμύτερη ως άλλη «Αναδυόμενη Αφροδίτη».Με φετίχ τις περούκες και τα ιδιαίτερα κοστούμια, η Lady Gaga επιστρέφει δριμύτερη παρουσιάζοντας δυναμικές χορογραφίες, ως μαύρος κύκνος και ως άλλη «Αναδυόμενη Αφροδίτη», με κίτρινα μαλλιά, πολύχρωμο μακιγιάζ, μέσα σε κλουβί, πάνω σε στρώμα, αλλά και σε ένα γιγαντιαίο μαγικό καπέλο, δίνοντας ένα ρεσιτάλ θεατρικότητας.

Το «Applause» αποτελεί πρώτο κομμάτι από το τρίτο επερχόμενο άλμπουμ της διάσημης τραγουδίστριας, με τίτλο «Artpop», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο μέσω της Interscope Records.
Το «Applause», αν και κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, το παρακολούθησαν ήδη πάνω από πέντε εκατομμύρια άτομα στο διαδίκτυο.Το electropop τραγούδι που γράφτηκε από την ίδια την Gaga σε συνεργασία με τους Paul Blair, Dino Zisiz, Nick Monson, Martin Bresso, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά αύριο το βράδυ, Κυριακή 25 Αυγούστου, στη βραδιά των βραβείων MTV Video Music Awards.
naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα