Η Αντζελίνα Τζολί πήρε την ευχή του Πάπα για τον «Αλύγιστο»

11:45 9/1/2015 - Πηγή: TVNea

Η σκηνοθέτης πλέον Αντζελίνα Τζολί αλλά και ο σύζυγός της Μπραντ Πιτ είχαν από καιρό αιτηθεί μια ιδιωτική συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο για την οποίο είχαν κατ'επανάληψη εκφράσει την εκτίμηση τους.Για την γνωστή ηθοποιό του Χόλιγουντ το αίτημα ικανοποιήθηκε και με το παραπάνω αφού όχι μόνο συνάντησε για λίγα λεπτά τον προκαθήμενο της Καθολικής Εκκλησίας, αλλά και παρουσίασε την πρώτη σκηνοθετική της απόπειρα με τίτλο «Unbroken» στο Βατικανό.
Η ταινία προβλήθηκε
στο περίπτερο Casina Pio IV, που βρίσκεται στους κήπους του Βατικανού και στεγάζει την Ποντιφική Ακαδημία των Κοινωνικών Επιστημών.Μετά το τέλος της προβολής της ταινίας η Αντζελίνα Τζολί, συνοδευόμενη από τον αδελφό της και δύο από τα παιδιά της, οδηγήθηκαν στην αίθουσα του Θρόνου στο αποστολικό παλάτι όπου είχαν ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Πάπα.
Η ταινία Unbroken βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ στα τέλη του 2014. Αφηγείται τη ζωή του αθλητή των Ολυμπιακών Αγώνων Λούις Τζαμπερίνι και την αιχμαλωσία του κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου.
thetoc
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα