Η απουσία γραβάτας τούς φέρνει πιο κοντά

19:46 10/2/2015 - Πηγή: TVNea
Προσέγγιση για να λήξει το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον Πρετεντέρη

Αναζητώντας κανείς τα κοινά σημεία ανάμεσα στον Γιάννη Πρετεντέρη και τους υπουργούς, αλλά και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα είναι η απουσία γραβάτας από το dress code και των δυο! Για όσους ενδεχομένως δεν το έχουν προσέξει ο δημοσιογράφος του MEGA που ως γνωστόν υφίσταται
ένα ιδιότυπο εμπάργκο από το κυβερνών κόμμα… Από την αρχή της φετινής σεζόν και συγκεκριμένα στην εκπομπή του «Ανατροπή» υποδέχεται τους καλεσμένους του χωρίς γραβάτα!

Αν και σαρκαστική η διαπίστωση μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμη στην προσπάθεια που γίνεται με όλους τους τρόπους για να βρεθεί φόρμουλα και να μπει οριστικό τέλος στο εμπάργκο! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχει γίνει ήδη προσέγγιση των δυο πλευρών, τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά και ενδεχομένως πολύ σύντομα η ιδιότυπη απομόνωση που έχει επιβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ στο δημοσιογράφο να τερματιστεί. Λέγεται ότι πιθανότατα, ακόμη και μέσα στο επόμενο 15νθήμερο υπάρξει εξέλιξη. Η ταχύτητα της προσπάθειας θα εξαρτηθεί από την «ευελιξία» κάποιων πλευρών στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος.

enimeosi24http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα