Η δυσαρέσκεια του Θέμη Μάλλη για το blog μας (Σε λίγο η απάντησή μας)

17:56 16/10/2011 - Πηγή: TVNea
Δημοσιεύουμε την επιστολή του κ.Θέμη Μάλλη (αρχισυντάκτη της εκπομπής Πρωινή Μελέτη),με αφορμή χθεσινή ανάρτησή μας.Η επιστολή εκφράζει την προσωπική αμφισβήτηση των στοιχείων που παρατέθηκαν στην εν λόγω ανάρτηση ('Πανικός στο Star με το στραπάτσο της Agb της 15/10).

Αγαπητό Tv Nea
Δεν σου γράφω σαν "εκπρόσωπος" του Star,
γιατί δεν είμαι. Δεν σου γράφω σαν "εκνευρισμένος" απο κάποια ανάρτησή σου. Και φυσικά δεν σου γράφω σαν τίποτα παραπάνω απο εργαζόμενος και μάλιστα σκληρά, σε μια εκπομπή που φέτος μπαίνει στην τέταρτη σεζόν της. Ειλικρινά μου κάνει εντύπωση το ρεπορτάζ με τα "στοιχεία" που παρουσιάζεις για την εκπομπή "Πρωινή Μελέτη" και απλά θα ήθελα να τα μοιραστείς τόσο μαζί μου, όσο και με τους αναγνώστες σου. Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία της agb, θα ήθελα να μου αναφέρεις για παράδειγμα, ποιά μέρα η εκπομπή "Πρωινή Μελέτη", έμεινε 17 μονάδες πίσω απο κάποια άλλη εκπομπή στην ώρα μετάδοσης της.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της agb, η εκπομπή "Πρωινή Μελέτη" σε σχέση με την αντίστοιχη χρονική περίοδο της περασμένης σεζόν, (απο τις 12 Σεπτεμβρίου του 2010 έως και τις 14 Οκτωβρίου του 2010 δηλαδή), παρουσιάζει αύξηση στα ποσοστά της, τόσο στο σύνολο τηλεθέασης, όσο και στο δυναμικό κοινό. Ως προς το δυναμικό κοινό μάλιστα, φέτος απο την πρώτη μέρα μετάδοσής της μέχρι και την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, είναι πρώτη στη ζώνη της ανάμεσα σε όλα τα προγράμματα της τηλεόρασης, ακόμη και συγκρινόμενη με εκπομπές που αρχίζουν απο μισή έως και μία! ώρα νωρίτερα, με ποσοστό που αγγίζει το 25%! Ως προς το "Elatte", σε συνολικά 21 ημέρες που οι δύο εκπομπές βρέθηκαν "αντιμέτωπες", η διαφορά στο δυναμικό κοινό ήταν 11,4% υπέρ της εκπομπής "Πρωινή Μελέτη", ενώ καί στο σύνολο τηλεθέασης η εκπομπή "Πρωινή Μελέτη" προηγήθηκε σε 17 απο τις 21 εκπομπές και παρά τη μεγαλύτερη διάρκεια του "Elatte" κατα μιάμιση ώρα! Τα συγκεκριμένα επίσημα πάντα στοιχεία της agb, είναι στη διάθεσή σας και μάλιστα αναλυτικά για να μη σας κουράζω τώρα.
Δεν ξέρω λοιπόν απο πού ανάγετε τα συμπεράσματα που στηρίζουν την ανάρτησή σας, τουλάχιστον ως προς τις "επιδόσεις" της εκπομπής "Πρωινή Μελέτη" απο την αρχή της σεζόν. Ξέρετε, δεν είναι μόνο άδικο αλλά και επικίνδυνο να
ακυρώνεται με απίστευτη ευκολία η πολύωρη καθημερινή δουλειά μιας ομάδας 20 και πλέον ανθρώπων και μάλιστα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο που -όπως όλοι οι εργαζόμενοι- έτσι κι εμείς, ζούμε με την αγωνία και την αβεβαιότητα του αύριο.
Τέλος, απο τη θέση του αρχισυντάκτη της συγκεκριμένης εκπομπής, θέλω να σας διαβεβαιώσω οτι δεν κλήθηκα ούτε πήρα μέρος σε καμία σύσκεψη για το "κατηφορικό μονοπάτι της agb", αλλά ούτε και γνωρίζω την ύπαρξη κάποιας ανάλογης σύσκεψης...
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία,
Θέμης Μάλλης
(η δημοσίευση έγινε μετά από ενημέρωση του κ.Μάλλη,χωρίς να εκφράσει αντίρρηση)


Keywords
Τυχαία Θέματα