Η Ε. Ελευθερίου μιλάει για τη Eurovision, την “κόντρα” της με την Ήβη Αδάμου και την υποκριτική

11:17 20/2/2013 - Πηγή: TVNea
Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν μια από τις επίτιμες καλεσμένες του χθεσινού ελληνικού τελικού. Για ακόμη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις και ξεσήκωσε τον κόσμο με το τραγούδι της Aphrodisiac. Η ίδια μίλησε για την εμπειρία αυτή, για την Ήβη Αδάμου, τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική και αποκάλυψε τα επόμενα σχέδια της.
Θέλω να μου μιλήσεις για την εμφάνιση
σου στον ελληνικό τελικό της Eurovision. Πως ένιωσες;
Ένιωσα ξανά την ίδια ένταση όπως και πέρυσι. Βέβαια δεν υπήρχε το άγχος που υπάρχει όταν διαγωνίζεσαι, όπως είχαν οι συμμετέχοντες και καταλαβαίνω πως αισθανόντουσαν. Πέρασα υπέροχα, το κοινό ήταν απίστευτο για ακόμη μια φορά και φυσικά το διασκέδασα πάνω απ΄ όλα.
Η εμπειρία από την Eurovision τι σου έχει αφήσει;
Μου έχει αφήσει μια πολύ γλυκιά ανάμνηση, κάτι που δεν ξέρω αν θα είχα την ευκαιρία να το ξαναζήσω.
Θα πήγαινες ξανά στην Eurovision;
Είναι πολύ νωρίς ακόμα… κάποια στιγμή στο μέλλον θα το έκανα πάλι. Η εμπειρία της Eurovision είναι απίστευτη.
Σε είδαμε στη σκηνή με διαφορετικό στυλ. Πως και το επέλεξες ;
Μαζί με την ομάδα μου δουλέψαμε πολύ και κάναμε κάτι διαφορετικό. Δεν θέλαμε να κάνουμε κάτι αναμενόμενο και ήταν μια αλλαγή που την ήθελα πολύ και εγώ να την κάνω. Το φόρεμα ήταν από την Εριφύλλη Νικολοπούλου και τα παπούτσια Christian Louboutin . Μου άρεσε πολύ, ελπίζω και σε εσάς.
Σε είδαμε σε ντουέτο με την Ήβη. Έπρεπε να γίνει αυτό για να σταματήσουν τα σενάρια περί κόντρας μεταξύ σας;
Έπρεπε κάποια στιγμή να γίνει αυτή η συνύπαρξη με την Ήβη. Μεταξύ μας άλλωστε δεν υπήρχε κάποιος τσακωμός. Όλο αυτό δημιουργήθηκε από τα media. Ήμασταν και είμαστε πάρα πολύ καλά και θέλαμε να κάνουμε κάτι μαζί.
Σε είδαμε μαζί με τους Going Through σ’ ένα πολύ δυναμικό τραγούδι με τίτλο Μυστικό. Τι άλλο μας ετοιμάζεις μουσικά.
Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει ένα νέο μου τραγούδι. Είναι μια πολύ ωραία μπαλάντα και τον επόμενο μήνα θα βγει και ένα τραγούδι που θα είναι μεγάλη έκπληξη.
Εκτός από το τραγούδι ασχολείσαι και με την υποκριτική. Έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά «Άσπρα Μπαλόνια» που προβάλλεται στην Κύπρο.
Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα και το απολαμβάνω. Μου έκαναν πρόταση για ένα guest, τελικά εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστικό ρόλο και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.
Το σκέφτεσαι κάποια στιγμή να μεταπηδήσεις από το τραγούδι στην υποκριτική;
Δεν ξέρω, ίσως… κάποια στιγμή μπορεί να γίνει.

Πηγή : entertv
Keywords
Τυχαία Θέματα