Η Ελένη Φουρέιρα μιλά για τη δικαστική της διαμάχη

19:01 17/8/2011 - Πηγή: TVNea

Θεωρείς ότι πίσω από αυτή τη δικαστική διαμάχη κρύβονται δισκογραφικά συμφέροντα;
Εγώ αισθάνομαι δυστυχώς προσωπικά θιγμένη και δεν μπορώ να ξέρω για δισκογραφικά συμφέροντα. Ξέρω μόνο πώς ένιωσα εγώ. Και εγώ ένιωσα πολύ πληγωμένη, αδικημένη και προσβεβλημένη, γιατί δουλεύω από δώδεκα χρόνων και προσπαθώ να είμαι σωστή και δίκαιη με όλους. Τα έχω βρει δύσκολα στη ζωή μου και το θεωρώ άδικο και κακοπροαίρετο να προσπαθούν να μου κόψουν τα φτερά στο ξεκίνημα της καριέρας μου.

Πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με τη διαμάχη των δύο εταιρειών, ένα άλλο σκάνδαλο είχε ξεσπάσει στην προσωπική
σου ζωή, αφού ενώ εσύ δήλωνες ότι είσαι μόνη, ο Κωνσταντίνος Γαλανός άφηνε με δηλώσεις του να εννοηθεί ότι είστε μαζί.
Τον Κωνσταντίνο τον εκτιμώ πολύ ως προσωπικότητα και ως καλλιτέχνη. Μου έδωσε πολλή αγάπη και θεωρώ ότι με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος.

Το τελευταίο διάστημα, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί, είσαι ξανά μαζί με τον Δημήτρη Γούτο με τον οποίο είχες σχέση και στο παρελθόν.
Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι είμαι καλά.

Τι απαντάς σε εκείνους που έβγαλαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες σου από το παρελθόν και υποστήριζαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι η εικόνα που έχεις τώρα είναι αποτέλεσμα πλαστικών επεμβάσεων;
Είναι αστείο να πει κανείς ότι έχω κάνει πλαστικές, γιατί δεν νομίζω ότι
έχω και τόσο μεγάλη διαφορά πια. Αν είχα κάνει πλαστικές, το πρώτο που θα είχα φτιάξει θα ήταν το στήθος μου που είναι μικρό ή θα είχα φουσκώσει τα χείλη μου. Σίγουρα οι φωτογραφίες αυτές με αδικούν, γιατί ούτε το μακιγιάζ μου είναι σωστό ούτε το styling! Αλλά εκείνη την περίοδο δεν είχα να φάω, οπότε, όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορούσα να απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό για να με βοηθήσει.
(Από το περιοδικό ΟΚ)  
Keywords
Τυχαία Θέματα