Η Ελένη Μενεγάκη μιλάει για την ανανεωμένη εκπομπή της!

11:52 6/9/2011 - Πηγή: TVNea
Έξω από το studio που βγαίνει η εκπομπή της, πέτυχε το Star την Ελένη Μενεγάκη.Η παρουσιάστρια, σχεδόν αμακιγιάριστη και με πολύ χαλαρή διάθεση, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Star, και αποκάλυψε τι συμβαίνει με το συμβόλαιο της, ποια η σχέση της με το κανάλι, αλλά και για το αν τελικά δέχτηκε ή όχι μείωση μισθού.
Ερωτηθείσα σχετικά με τα όσα έχουν ειπωθεί κατά καιρούς γύρω από τα του συμβολαίου της, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Μην μένουμε σ΄αυτά που λέγονται κατά καιρούς από τρίτα και τέταρτα πρόσωπα. Τα ίδια λεγόντουσαν και πέρυσι, και εγώ μόλις είχα ανανεώσει. Λοιπόν, τι συζητάμε τώρα! Το συμβόλαιο μου το καινούργιο τώρα ξεκινάει. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είναι οι πρώτες μέρες του καινούργιου συμβολαίου».
Απαντά μάλιστα και στις φήμες που την ήθελαν να έχει δεχτεί μείωση μισθού: ...
«έχει καμία σημασία αυτό για εσάς και για τους τηλεθεατές; Αυτό είναι ένα πράγμα που αφορά μόνο εμένα και το κανάλι. Και μέχρι στιγμής δεν έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ κάποια ρήξη πάνω σ΄αυτό».
Η φετινή χρονιά αναμένεται να είναι δύσκολη. Εκτός από το πολύ επιτυχημένο «Πρωινό mou», θα έχει να αντιμετωπίσει και την πρωινή διευρυμένη ζώνη του ΑΝΤ1.
Tι θέλει όμως η ίδια για τη φετινή σεζόν; «Θέλω να είναι μια πολύ καλή χρονιά. Αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο. Βεβαίως και θέλω να πάει πολύ καλά η εκπομπή. Μακάρι να είμαστε και πρώτοι. Αυτό που έχει σημασία είναι να κάνουμε ο,τι μπορούμε καλύτερο. Βεβαίως χρειάζονται αλλαγές και χρειάζεται νέα πράγματα η εκπομπή, και ελπίζω όλα να πάνε καλά». Για το λόγο αυτό, η παρουσιάστρια αυτές τις μέρες βλέπει συνεχώς καινούργια πρόσωπα στο γραφείο της.
Όσο για τις σχέσεις της με την πρώην συνεργάτιδα και μαγείρισσα της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου; Μόνο τα καλύτερα έχει να πει: «Η Αργυρώ ήταν πάρα πολύ χρήσιμη στην εκπομπή και πολύ καλή συνεργάτιδα». Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι «δεν μπορείς να ποντάρεις μόνο σε μια στήλη (σ.σ: την μαγειρική). Ποντάρεις σε πολλά πράγματα, γιατί το ένα δεν μπορεί να σε σώσει αλλά ούτε και να σε κρεμάσει». Παράλληλα αποκάλυψε ότι επισκέφτηκε την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, «το καλοκαίρι, ένα μεσημέρι για φαγητό. Δεν έγινε καμία συζήτηση για δουλειά». Όσο για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Βασίλη Καλλίδη να αναλαμβάνει το ρόλο του μάγειρα στον «Καφέ με την Ελένη»; H παρουσιάστρια απάντησε και σ΄αυτό: «Δεν τον έχω δει ποτέ από κοντά. Ούτε έχουμε κάνει συζήτηση, ούτε ποτέ τέθηκε τέτοιο θέμα. Εγώ νόμιζα ότι θα είναι στο Mega καταρχήν».star
Keywords
Τυχαία Θέματα