Η Ηλιάνα στο δρόμο για το Μις Υφήλιος 2011

16:31 19/8/2011 - Πηγή: TVNea

Αύριο αναχωρεί για το Σάο Πάολο

Η Ελληνίδα εκπρόσωπος Ηλιάνα Παπαγεωργίου που στις 21 Ιουλίου στέφθηκε Miss Greece Universe 2011 αναχωρεί για τη Βραζιλία όπου στις 12 Σεπτεμβρίου θα κονταροχτυπηθεί με άλλες 88 υποψήφιες απο όλο τον κόσμο για τον μεγαλύτερο τίτλο ομορφιάς Μις Υφήλιος.

Ο διαγωνισμός Miss
Universe μαζί με τον διαγωνισμό Miss World αποτελούν τους δύο μεγαλύτερους διαγωνισμούς ομορφιάς στον κόσμο αφού διοργανώνονται εδώ και πολλές δεκαετίες με μεγάλη συμμετοχή χωρών. Οι θεατές του υπολογίζονται σε 600 εκατομμύρια καθώς προβάλλεται ζωντανά σε Βόρεια και Νότια Αμερική. Από το 1998 ο οργανισμός ανήκει πλέον στον όμιλο του Donald Trump και βρίσκεται σε συνεργασία με το μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι NBC.
Ο διαγωνισμός επιλέγει να αναδεικνύει καλλονές οι οποίες διαθέτουν εκτός από ομορφιά, καλλιέργεια, μόρφωση, επαγγελματισμό, συνέπεια, επικοινωνία και εκπέμπουν αυτοπεποίθηση....Φαίνεται πως η Ηλιάνα διαθέτει όλα τα παραπάνω προσόντα αφού πριν ακόμη αναχωρήσει για το Σάο Πάολο ήδη το όνομά της φιγουράρει σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων αλλά και φόρουμ παγκοσμίως, θέλοντάς την να κατακτά μια θέση στην 5αδα – ακόμη και την πρωτιά! Αντίπαλες σε αυτή την αναμέτρηση φέρονται να είναι η Μις USA, η Μις Κίνα και η Μις Ουκρανία. Ισχυρές αντίπαλες επίσης είναι οι Μις Αυστραλία, το Πουέρτο Ρίκο και η Μις Κόσοβο.
Την προσοχή στην Ηλιάνα όμως τράβηξε και ένα μεγάλο γραφείο της Λ. Αμερικής το οποίο εκδήλωσε ενδιαφέρον προκειμένου να προετοιμάσει/εκπαιδεύσει την ελληνίδα εκπρόσωπο για το Μις Υφήλιος κάτι που έχουν κάνει και με προηγούμενες υποψήφιες όπως με την νικήτρια Miss Universe 2005 Natalie Glebova, την περσινή Μις Ιρλανδία Rosanna Purcell η οποία κατέκτησε την 6η θέση, όπως και την Μις Καναδά 2006 που διακρίθηκε και αυτή στη 6 θέση, αλλά και πολλές άλλες. Ευχή τους είναι να συγκαταλέγεται και η Miss Universe Greece 2011 στη λίστα τους.Αξίζει να σημειωθεί οτι έπειτα απο την μεγάλη νίκη της Κορίνας Τσοπέη το 1964 που στέφθηκε Μις Υφήλιος, κοντά στον τίτλο έφτασαν οι Τίνα Ρούσου το 1982 που βγήκε 4η,η Ρέα Τουτουνζή το 1994 που βγήκε 6η, η Εβελίνα Παπαντωνίου το 2001 που βγήκε 1η αναπληρωματική καθώς και οι Μαριέτα Χρουσαλά το 2003 και Ευαγγελία Αραβανή το 2005 που κατάφεραν και μπήκαν στην 10αδα. Εκ τοτε καμία αξιόλογη διάκριση! Λέτε φέτος να είναι η χρονιά μας?
Keywords
Τυχαία Θέματα