Η Κατερίνα Καινούργιου διαψεύδει οτι πήγε στο νοσοκομείο

14:45 25/3/2013 - Πηγή: TVNea
Τις φήμες που την ήθελαν να βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά απο έντονους πόνους διέψευσε κατηγορηματικά η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου...
Σύμφωμα με το κακόγουστο αστείο που κυκλοφόρησε χθες στο διαδύκτιο έλεγε πως η Κατερίνα Καινούργιου ήταν να παρευρεθεί στην επίσημη πρεμιέρα του τραγουδιστή Γιώργου Δασκαλάκη, στο Athens Live Stage αλλά δυστυχώς δεν πήγε λόγω αδιαθεσίας.
Και συνέχιζε
λέγοντας πως παρουσιάστρια ένιωσε ξαφνικά ένα δυνατό πόνο, που είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσει αίμα το στόμα της και αμέσως μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική. Ο γιατρός όπου και απευθύνθηκε πριν δυο μέρες για μια απονεύρωση ξέχασε να καθαρίσει-ένα ακρορίζιο-ένα από τα νεύρα του δοντιού με αποτέλεσμα να πρηστεί το ούλο και στο τέλος να αιμορραγήσει και έπειτα απο την εντολή των γιατρών θα περάσει ολόκληρη την ημέρα στο κρεβάτι της.
Έτσι όταν έμαθε πως διαρρέει μια τέτοια πληροφορία η παρουσιάστρια έσπευσε να το διαψεύσει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter: "Απασχολεί κιόλας... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά είμαι σπίτι μου και είμαι κάλά. Σας φιλώ".
Keywords
Τυχαία Θέματα