Η κριτική της Κλεοπάτρας Πατλάκη για την Τατιάνα Στεφανίδου!

12:16 25/9/2014 - Πηγή: TVNea
H Τατιάνα έκανε πρεμιέρα στο Star με νέα εκπομπή, νέους συνεργάτες, σε νέα ώρα και με τίτλο εκπομπής «Μία». Και παραμένει «Μία» στη ζώνη της… μέχρι να έρθουν η Μενεγάκη αλλά και ο Πετρετζίκης. Τα νούμερα της πρεμιέρας έδειξαν γύρω στο 18%, νούμερα συμπαθητικά αλλά που δείχνουν μια τάση. Και η τάση αυτή
θέλει από την Τατιάνα αυτό το οποίο την χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Νεύρο!

Γιατί το «Μία» είναι ένα μαγκαζίνο που βλέπεται ευχάριστα αλλά δεν έχει νεύρο! Είναι σαν να ξεφυλλίζεις περιοδικό την ώρα που κάνεις ρίζα για να περάσει η ώρα. Δεν το διαβάζεις. Η παρέα την πρώτη ημέρα ήταν παγωμένη με εξαίρεση τον… «Γιώργο Μανίκα- παντρεμένος» όπως έγραφε το σούπερ, που είχε άνεση και χιούμορ. Τη δεύτερη ημέρα είδαμε να ξεχωρίζουν τόσο ο Γιώργος Παπαϊωάννου- έξυπνο λόγος, ωραίο χιούμορ, διαφορετική φάτσα- αλλά και η Ειρήνη Αρβανίτη και ο Δημήτρης Μηλίογλου. Εξαιρετικός και ο μάγειρας, τον οποίον η Τατιάνα προμοτάρει, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τον μάθουν οι νοικοκυρές και να τον αγαπήσουν μέσα σε αυτή την εβδομάδα που παίζει μόνη, χωρίς τον φόβο των «άλλων» απέναντι.

Η ίδια δείχνει πως είναι η γυναίκα- χαμαιλέων στην ελληνική τηλεόραση. Μπορεί από τη σκληρή Τατιάνα της άλλοτε μεσημεριανής ζώνης να γίνει η λαμπερή παρουσιάστρια ενός show, η πονόψυχη αλλά ολίγον τι προσποιητή των κοινωνικών θεμάτων και η χαλαρή και απαλή της νέας μεσημεριανής της περιπέτειας. Όμορφη, κομψή μοιάζει να κατέχει το κάθε τηλεοπτικό δευτερόλεπτο και να είναι ο φον Κάραγιαν του πλατό. Μοιράζει τον λόγο σε όλους, κάνει ωραίες συνεντεύξεις (Αιμίλιος Λιάτσος) προβαίνει σε προσωπικές εξομολογήσεις μη διστάζοντας να τσαλακωθεί ( «θα ήθελα να έχω δεμένο τον Ευαγγελάτο σπίτι») και παρουσιάζει ένα προϊόν που έχει φρέσκια εικόνα αλλά…καθόλου φρέσκια θεματολογία. Δεν σε κάνει σύγχρονο το να ασχολείσαι με το facebook καθώς το παιδί του Ζούκερμπεργκ δεν ήρθε χθες στον κόσμο. Ούτε να το να ασχολείσαι με το πώς γίνεται το διαδικτυακό φλερτ αφήνει κάποιον άναυδο, γιατί… ναι, κι αυτό γίνεται εδώ και χρόνια και το έχουμε ακούσει κι από άλλους. Θέλω να πω, καλό το πλατό και οι φρέσκιες φατσούλες. Καλή η προσπάθεια, αλλά χωρίς νεύρο και με μια διαφορετική ματιά αντιμετώπισης τετριμμένων πραγμάτων, δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι φρέσκο ως ουσία, παρά μόνο ως εικόνα.

Και εδώ έρχεται το πρόβλημα. Απέναντι σε μια Ελένη που έχει συνεργάτες αγαπητούς εδώ και χρόνια στον κόσμο, που έχει χτίσει μια παρέα δοκιμασμένη και δεμένη, πώς θα πορευτεί η Τατιάνα με το λαμπερό περιτύλιγμα και την αδιάφορη θεματολογία; Η «Μία», για να είναι ξεχωριστή, πρέπει να δείξει προσωπικότητα και μέχρι στιγμής παίρνει άριστα μόνο ως προς το styling.

tvshow.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
κλεοπατρα πατλακη παντρεμενη
Τυχαία Θέματα