Η πλύση εγκεφάλου δεν έπιασε στην FATMAGUL

14:32 12/2/2013 - Πηγή: TVNea
Παρά την πλύση εγκεφάλου που υποστηκαμε εδω κι εναν μήνα απο το Mega με τα συνεχή τρέιλερ για την νέα τουρκική σειρά του - που έκανε χθες πρεμιέρα-, δεν κατάφερε να επηρεάσει το τηλεοπτικό κοινό.Η σειρά παρά το μεγάλο promo δεν κατάφερε να κάνει μεγάλα νούμερα. Την πρώτη ώρα η σειρά στο σύνολο του κοινού έκανε μέσο όρο 15% ενώ στο νεανικό κοινό μόλις το 11,7%.Να σημειώσουμε ότι η σειρά έκανε κατά πολύ χαμηλότερα ποσοστά απ οτι η επανάληψη των Βασιλιάδων εκείνη την ώρα. Την ίδια
ώρα ο Σουλεϊμάν σάρωνε τόσο στο σύνολο όσο και στο νεανικό κοινό κάνοντας μέσο όρο 32,8% και στο νεανικό κοινό 27,3 ανεβάζοντας το κιόλας.

Μετά το τέλος του Σουλεϊμάν η σειρά του Mega πήρε κάπως ανάσα κάνοντας μέσο όρο 20,7% στο σύνολο του κοινού, ενώ στο νεανικό κοινό παρέμεινε χαμηλά κάνοντας 13,7%. Την ίδια ώρα η τούρκικη σειρά του ΑΝΤ1 (SON) πάτωνε σε νούμερα κάνοντας 12,7% στο σύνολο και στο νεανικό κοινό 10,9% .Να σημειώσουμε οτι η τούρκικη σειρά του Mega ακόμα και την δεύτερη ώρα δεν ήταν πρώτο στο νεανικό κοινό καθώς οι τηλεθεατές μετά τον Σουλεϊμάν πήγαν στον Star ενω κι ο Alpha την ίδια ώρα χτυπούσε μεγαλύτερα νούμερα και απο την FATMAGUL αλλά και από το SON.

MHN ΞΕΧΝΑΣ:ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ TV ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ TVNEA. ΚΑΝΕ ΑΠΛΑ LIKE ΣΤΟ OFFICIAL FAN PAGE ΕΔΩ .
Keywords
Τυχαία Θέματα