Η Πολίτη συνεχίζει να...πετά καρφιά για το Πρωινό Ant1

18:23 23/10/2012 - Πηγή: TVNea
Τα πέταξε σήμερα τα καρφάκια της η Χριστίνα Πολίτη για την περσινή εμπειρία της στο Πρωινό ΑΝΤ1. Τόσο χάλια πέρασε που δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ξανακάνει εκπομπή με ανθρώπους που θα της λένε τι να κάνει.
«Στο ίδιο format με το Πρωινό ΑΝΤ1 δεν ξαναπάω, το έχω δηλώσει άλλωστε. Σε τέτοιο πράγμα δεν ξαναπάω. Αυτά που γίνονται τώρα, εγώ τα έχω κάνει από το 1998… Να το ξανακάνω το 2012 και να μου λένε και πώς να το κάνω με εκνευρίζει. Είναι μερικά πράγματα
που ενώ είναι εύκολα κάποιοι τα κάνουν πολύ δύσκολα. Ή θα αφήνεις ανθρώπους που ξέρουν να κάνουν κάτι ή δε θα αφήνεις και θα αφήνεις τους ανθρώπους που δεν ξέρουν να κάνουν κάτι. Πιστεύω ότι η τηλεόραση κάνει λάθη στο casting. Παίρνει λάθος πρόσωπα και γι’ αυτό βλέπεις κι αυτή την παρακμή», είπε.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να πετάξει και τα καρφάκια της για τους πρώην συνεργάτες της, τονίζοντας ότι τους πρώτους μήνες της εμφάνισής της στο Πρωινό ΑΝΤ1 μιλούσε και δεν την έδειχνε η κάμερα.

«Εγώ δεν είχα καμία αγωνία να έχω πλάνα. Το πρώτο τρίμηνο μιλούσα και δε με έδειχναν και δεν είπα και τίποτα. Όταν μπαίνεις σε μια τέτοια εκπομπή που έχει αυτό το τριπ, μετά θες να φύγεις, γιατί δεν μπορείς να νικήσεις. Όταν σε κάνουν να μπεις σε αυτή τη νοοτροπία, το ποιος θα φαίνεται… Το θέμα είναι τι λέμε. Ενώνουν πέντε ανθρώπους που θέλουν όλοι ένα χώρο και γίνεται η σφαγή του Δράμαλη. Ο ένας θέλει να τον δείχνει την ώρα που μιλάει ο άλλος γιατί φοβάται ότι χάνει έδαφος και ότι του χρόνου θα έχει χάσει στο χρηματιστήριο της τηλεόρασης. Εγώ δεν είχα αγωνία να φαίνομαι, αλλά σε μια στιγμή είπα κι εγώ σας παρακαλώ όταν μιλάω μπορείτε να με δείχνετε; Δεν είναι ωραίο να ακούγεται η φωνή σου και να δείχνει έναν άλλο να κάνει χαριτωμενιές. Αυτά είναι ξεπερασμένα», είπε.

Μίλησε επίσης και για τον Χρήστο Φερεντίνο, τονίζοντας ότι μπορεί να είναι πολύ καλός στα τηλεπαιχνίδια, αλλά το lifestyle δεν το είχε, ενώ όσον αφορά στα σενάρια που την ήθελαν φέτος να συνεργάζεται με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, είπε:

«Και πρόταση να μου είχαν κάνει δεν θα πήγαινα να κάνω πάλι τα ίδια».(Aπό τη Μεσημεριανή Μελέτη)http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα