Η προκλητική απάντηση της Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια έξω από το Mega!

17:32 8/4/2013 - Πηγή: TVNea
Καλεσμένοι της εκπομπής του Γιώργου Τράγκα, "Ελεύθερος σκοπευτής" στον ΣΚΑΪ βρέθηκαν χθες βράδυ τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να συζητήσουν για τα μείζονα ζητήματα της επικαιρότητας και τις θέσεις του κόμματος επ' αυτών. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο - superstar πλέον του κόμματος! - Ηλίας Κασιδιάρης και ο - "ουρήσας" έξωθεν του Mega Channel! - Χρήστος Παπάς.

Οι τέσσερις κύριοι δεν θα μπορούσαν να μην ερωτηθούν για τα γεγονότα που συνέβησαν έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό της Μεσογείων ανήμερα της εθνικής μας εορτής την 25η Μαρτίου, όταν βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής πέταξαν ταραμάδες έξω από το κτήριο του καναλιού. Παράλληλα, ο Χρήστος Παπάς δεν παρέλειψε να αφήσει το... στίγμα του στο Mega, αφού ούρησε επί της εισόδου! Να υπενθυμίσουμε πως οι διαμαρτυρίες πραγματοποιήθηκαν ενάντια στην προβολή τουρκικών σειρών ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

"Γιατί επιλέξατε να πετάξετε ταραμά στο Mega;" ήταν η ερώτηση του Γιώργου Τράγκα προς την αντροπαρέα της Χρυσής Αυγής, για να λάβει την "καίρια" απάντηση από τον Ηλία Κασιδιάρη: "Γιατί ο ταραμάς είναι νηστίσιμος. Κοιτάξτε στα πλάνα τι ωραία που σκάει στον τοίχο!".

Την προκλητική αυτή απάντηση ακολούθησε η "εξομολόγηση" του κυρίου Παπά, πως ίσως ξεπέρασε τα προσωπικά του όρια εκείνο το βράδυ, ενώ "καθησύχασαν" τους ιθύνοντες και εργαζομένους του ΣΚΑΪ πως το δικό τους κανάλι δεν κινδυνεύει!

Τέλος, χιλιάδες ήταν τα μηνύματα οργής και αποδοκιμασίας που έλαβε η χθεσινή εκπομπή και ο ίδιος ο Γιώργος Τράγκας μέσω των social media, για την απόφασή του να δώσει το βήμα σε βουλευτές του συγκεκριμένου κόμματος!
Keywords
Τυχαία Θέματα