Alpha - Εξελίξεις: Η Σίσσυ Χρηστίδου παίρνει την θέση της Κατερίνας Καραβάτου; Τα όνειρα για επιστροφή και ο εφιάλτης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

11:49 7/3/2014 - Πηγή: TVNea
Μπορεί η Κατερίνα Καραβάτου να φαίνεται πώς ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον Alpha, όμως, πολλές είναι εκείνες που δεν θα έλεγαν όχι για μια θέση στην πρωινή εκπομπή. Φαβορί θεωρείται, ήδη, η Σίσσυ Χρηστίδου. Οι σχέσεις της με τον Alpha παραμένουν ικανοποιητικές τόσο σε επίπεδο στελεχών, αλλά και μεμονωμένων παρουσιαστών με επιρροή
βλ.Μενεγάκη, ενώ είναι και κολλητή του Παύλου Σταματόπουλου. Επίσης, έχει περάσει ως "δεύτερο βιολί" επιτυχώς από την εκπομπή στο παρελθόν. Στα συν της για την περίπτωση αυτή είναι και το γεγονός ότι δεν διαθέτει την τηλεοπτική βαρύτητα της Καραβάτου με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ανάδειξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Και κάπου εδώ τελειώνουν τα όποια πλεονεκτήματά της.Ο εφιάλτης της τηλεοπτικής συνύπαρξης με την Σπυροπούλου είναι ζωντανός. Όσα εχέγγυα και αν της δοθούν από ιθύνοντες και κολλητό, ξέρει καλά πώς άλλα θα συμβούν στην εξέλιξη.. Διαθέτει το ένστικτο της τηλεοπτικής αυτοσυντήρησης και δύσκολα θα έκανε μια τέτοια επιλογή. Πάντως, τα όνειρα για επιστροφή είναι δεδομένα και ίσως τελικά επικρατήσουν. Η ίδια μιλώντας στο EΓΩ!Weekly είπε: «Σαφώς και θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση. Απλά θέλω να κάνω κάτι που να μου ταιριάζει και να μπορώ να το υποστηρίξω».Ο χρόνος, λοιπόν, θα δείξει. Η πρώτη υποψήφια για να καλύψει το κενό της Καραβάτου έχει βρεθεί. Έπονται και άλλες μέσα από τον σταθμό, αλλά καμμία προς το παρόν δεν φαίνεται επικρατέστερη. Φυσικά, ολά αυτά χωρίς να αποκλείουμε και το ενδεχόμενο να παραμείνει η Κατερίνα Καραβάτου στο τιμόνι της εκπομπής. Απλά για να γίνει αυτό πρέπει να συμβούν δύο πράγματα μαζί. Πρώτον, να ανέβει η εκπομπή σε τηλεθέαση και δεύτερον να βρεθεί μια κάποια συνεννόηση με την συμπαρουσιάστριά της. Δύσκολα πολύ, αλλά όχι και ακατόρθωτα..
Keywords
Τυχαία Θέματα