Η σκληρή κριτική του Νίκου Γεωργιάδη στο ¨Όλα παίζουν¨!

23:46 27/10/2014 - Πηγή: TVNea

Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης:
Η αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη σήμανε φυσικά το τέλος της εκπομπής τη στιγμή ακριβώς που άρχιζε να παρουσιάσει δείγματα φθοράς. Η Μαρία προσπάθησε - προς το παρόν ανεπιτυχώς όπως δείχνουν τα νούμερα- να κάνει μια παρόμοια εκπομπή στον ΣΚΑΙ μαζί με τον φίλο της Μάκη Πουνέντη. Για να είμαστε όμως δίκαιοι το κανάλι του Φαλήρου δεν έχει παράδοση στην ψυχαγωγία και υστερεί πολύ στα τεχνικά μέσα και ευκολίες που έχουν οι αντίπαλοι- ρωτήστε και τη Χριστίνα Λαμπίρη που νόμιζε πέρσι ότι ζούσε στη ζώνη του Λυκόφωτος.

Η Κατερίνα παρέμεινε στον Alpha και έγινε μέλος μιας νέας ομάδας που δεν έχει γίνει ακόμα παρέα, αλλά οφείλει να το προσπαθήσει. Το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής είναι απογοητευτικό και η AGB όλο και φλερτάρει περισσότερο με τον Φώτη και τη Μαρία που κάνουν φέτος καλύτερη εκπομπή συγκριτικά με την περσινή τους. Ας μην ξεχνάμε επίσης πως το δίδυμο του Star παίρνει πολύ χαμηλότερο lead in σε σύγκριση με την τετράδα του Alpha.

Το "Όλα Παίζουν" θα μπορούσε να είναι μια ενδιαφέρουσα ψυχαγωγική εκπομπή, αλλά δυστυχώς δεν είναι. Ο κάθε παρουσιαστής ξεχωριστά μπορεί να έχει ενδιαφέρον, αλλά ως τετράδα βρίσκονται ακόμα σε αναζήτηση κοινής ταυτότητας.
Η σκαλέτα (δηλαδή η σειρά των θεμάτων και ο χρόνος που τους αναλογεί) πλατιάζει, η ταλαντούχα Μπέττυ έχει όπως πάντα ροπή στην υπερβολή (λάθος μεγάλο το κόκκινο μαλλί), η Αλέκα Καμηλά έχει πιο πολύ ενδιαφέρον ως καλεσμένη εκπομπής παρά ως οικοδέσποινα ενώ ο Γιώργος Λιανός δεν έχει αποδείξει ακόμα ότι μπορεί να λάβει τα ηνία ενός καθημερινού δίωρου show (εντυπωσιακό πάντως που παρέμεινε όρθιος της Δευτέρα έχοντας κάνει ένα ταξίδι στην Αυστραλία μέσα σε τέσσερις μέρες). Όσο για την Κατερίνα Καινούργιου ανήκει στις παρουσιάστριες που δεν μπορούν να κρυφτούν από τον τηλεθεατή όταν δεν περνάνε καλά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να θαμπώνει η εικόνα της.

Σε μία σεζόν που η πρωινή και η μεσημεριανή ζώνη έχουν μετατραπεί σε έναν ατέλειωτο παιχνιδότοπο, το "Όλα Παίζουν" προσπαθεί κι αυτό με τη σειρά του να γεμίσει τον τηλεοπτικό χρόνο με παιχνίδια που αφήνουν τον τηλεθεατή ουσιαστικά αμέτοχο, ενώ στο κομμάτι της κριτικής η απουσία ενός ευρηματικού ατακαδόρου είναι παραπάνω από εμφανής.

Εννοείται πως κανείς δεν περίμενε να δει μια αντιγραφή του "Δέστε Τους" αλλά αν το concept δεν δεχτεί άμεσα τονωτικές ενέσεις και επαναπροσδιορισμό των ρόλων, ακόμα και το αφιέρωμα του National Georgraphic στην καθημερινότητα της χελώνας του γλυκού νερού θα φαντάζει πιο συναρπαστικό.

entertv.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα